Έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που η δραματική σειρά του Tom Hardy «Taboo» πρωτοπαίχτηκε στο BBC One. Και μπορεί οι θαυμαστές της σειράς να είχαν απογοητευτεί που δεν υπήρχε δεύτερη σεζόν, τώρα όμως μάλλον ο Tom Hardy τους επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη καθώς αναζωπυρώθηκαν οι φήμες πως η σειρά θα συνεχιστεί.

Όλα δείχνουν πως οι ρόδες βρίσκονται σε κίνηση για την αναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Hardy, τον πατέρα του Chips Hardy και τον δημιουργό του «Peaky Blinders» Steven Knight, ο οποίος επίσης είναι συγγραφέας. Ο τελευταίος έχει μια πολύ φορτωμένη ατζέντα αυτή τη στιγμή, αλλά φαίνεται ότι η σειρά Taboo είναι πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων του.

Καθώς η σειρά Great Expectations, που προέρχεται από την ίδια ομάδα με το Taboo, έκανε πρεμιέρα, οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dean Baker και Kate Crowe ρωτήθηκαν για τη συνεργασία τους με τον Hardy και τον συν-εκτελεστικό παραγωγό Ridley Scott και εάν έχουν περισσότερες ιστορίες που σχεδιάζουν να πουν μαζί.

Ο Baker, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε στη δεύτερη σεζόν του Taboo, και ελπίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε περισσότερα έργα του Dickens με τον Steve, τον Ridley και τον Tom. Φαντάζομαι ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει προς το τέλος του επόμενου έτους. Εγώ και ο Tom είμαστε και οι δύο αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Ήταν θέμα προγραμμάτων και να αποφασίσουμε πού θα πάει η σειρά στο μέλλον».