Η Μαρινέλλα επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα με τη μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα-Το μιούζικαλ» αυτή τη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η Μαρινέλλα θα μας ταξιδέψει στις δεκαετίες από το πενήντα μέχρι και σήμερα, όπου θα αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών.

Πρόκειται για την Ειρήνη (Ευαγγελία Μουμούρη) , μια γυναίκα από την επαρχία και την Μαρία (Τζένη Μπότση) που είναι Αθηναία, ενώ η Τρίτη γυναίκα είναι ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα Μαρινέλλα και έμελλε να γίνει μύθος. Το ρόλο της Μαρινέλλας υποδύεται φυσικά η Μαρινέλλα και μια νεαρή ηθοποιός που κάνει την παιδική της ηλικία. Οι βασικοί αντρικοί ρόλοι παίζονται από τον Αντώνη Λουδάρο και το Λάμπη Λιβιεράτο και ο θίασος συμπληρώνεται από δώδεκα ακόμα ηθοποιούς και χορευτές.

Εκτός από τη Μαρινέλλα πρωταγωνιστούν : Λάμπης Λιβιεράτος, Αντώνης Λουδάρος, Ευαγγελία Μουμούρη, Τζένη Μπότση και ακόμα δώδεκα ηθοποιοί και χορευτές.

Το έργο «Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ»των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής.Τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέξιου Πρίφτη, ο οποίος διευθύνει και την επταμελή ορχήστρα.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου.