Το Σουβλάκι του Σαλμά μπήκε στη ζωή μας το Δεκέμβριο του 2013 και μας έδωσε έναν πολύ καλό λόγο να βρισκόμαστε συχνά στο Χαλάνδρι.

Ο ιδιοκτήτης, Χρήστος Σαλμάς, ξεκίνησε στην Αμφιλοχία και μετέφερε τη συνταγή της επιτυχίας του και στην Αθήνα.

Στα πέντε χρόνια που λειτουργεί, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικούς θαμώνες για το κορυφαίο χειροποίητο σουβλάκι, τα νόστιμα κρεατικά σε χορταστικές μερίδες, αλλά και τις value for money τιμές του.

Με μεγάλο ατού του τις φρέσκες και αγνές πρώτες ύλες, τα ντόπια κρέατα και την ποικιλία επιλογών που προσφέρει, το Σουβλάκι του Σαλμά αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα απολαυστικό μεσημεριανό break, αλλά και για βραδινή έξοδο με την παρέα.

Στα τραπεζάκια στον ατμοσφαιρικό πεζόδρομο της Ιφικράτους, αλλά και εκείνα στον ανανεωμένο και ζεστό εσωτερικό του χώρο, «προσγειώνονται» ζουμερά και καλοψημένα κρεατικά που βάζουν σε πειρασμό μικρούς και μεγάλους.

Tα κρέατα, το λάδι και το τυρί έρχονται από την Αμφιλοχία, τα κοτόπουλα από την Άρτα, οι πατάτες κόβονται σπιτικά και τα λαχανικά προέρχονται από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

Ανάρπαστες γίνονται οι μεγάλες χοιρινές μπριζόλες, το χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι και το ψαρονέφρι. Φυσικά, ειδικής μνείας αξίζουν το χειροποίητο χοιρινό καλαμάκι, το σουβλάκι μπούτι κοτόπουλο και ο γευστικότατος γύρος του.

Ιδανικά συνοδευτικά για κάθε επιλογή σας αποτελούν τόσο οι φρέσκες τηγανητές πατάτες όσο και οι χειροποίητες αλοιφές του.

Στο Σουβλάκι του Σαλμά θα φάτε τίμια, νόστιμα, χορταστικά και οικονομικά. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας εδέσματα και για το σπίτι, αφού διαθέτει και υπηρεσία delivery καθημερινά 12.00-01.00.

Πληροφορίες

Ιφικράτους 3, Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6823413