Μια 39χρονη έριχνε επί μήνες χλωρίνη στον καφέ του συζύγου της, μέλους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η Μέλοντι Τζόνσον συνελήφθη στις 18 Ιουλίου, στην Αριζόνα, αφού προηγουμένως ο άνδρας της κατέθεσε στην αστυνομία βίντεο, που την έδειχνε να ρίχνει χλωρίνη στη μηχανή του καφέ, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο σύζυγος, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου αλλά συζεί με τη γυναίκα του και το παιδί τους στο ίδιο σπίτι, αντιλήφθηκε στα τέλη Μαρτίου ενώ βρισκόταν στη Γερμανία, ότι ο καφές του είχε περίεργη γεύση. Συνέχισε να πίνει τον καφέ του αλλά παράλληλα υπέβαλε σε χημικό έλεγχο το νερό της βρύσης, το αποτέλεσμα από τον οποίο βγήκε φυσιολογική. Όταν όμως έλεγξε το νερό στην καφετιέρα του, φάνηκαν «υψηλά επίπεδα χλωρίνης», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Όταν μετακόμισαν σε μόνιμη κατοικία, ο άνδρας τοποθέτησε κάμερες, που έμοιαζαν με συναγερμούς πυρκαγιάς, στο πλυσταριό, όπου φυλασσόταν η χλωρίνη, πάνω από την καφετιέρα και μια τρίτη ανάμεσα στους δύο χώρους. Τελικά πήγε στην αστυνομία με τα νέα βίντεο που έδειχναν την 39χρονη «να παίρνει χλωρίνη, να τη βάζει σε ένα δοχείο και να πηγαίνει να τη ρίχνει στην καφετιέρα».

Ο σύζυγος είπε στην αστυνομία ότι κατά τη γνώμη του η εν διαστάσει σύζυγός του ήθελε να τον σκοτώσει για να εισπράξει τα επιδόματα χηρείας.

Η αστυνομία συνέλαβε τελικά την Meldoy Johnson, η οποία ζήτησε αμέσως δικηγόρο. Οι Αρχές δήλωσαν ύστερα από έρευνα στο σπίτι ότι η καφετιέρα μύριζε χλωρίνη ενώ βρήκαν και ένα μικρό δοχείο χλωρίνης στο προσωπικό της μπάνιο.