Μία… πίτσα έγινε η αφορμή για κοσμητικά σχόλια ενός ντελιβερά σε πελάτισσα. Μια γυναίκα από το Τέξας μοιράστηκε τη στιγμή που ένας διανομέας πίτσας την έβρισε για το φιλοδώρημα των 5 δολαρίων που του έδωσε, για μια παραγγελία που όπως είπε ότι κόστιζε μόλις 20 δολάρια.

Η Lacey Purcival δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok, δείχνοντας τον οδηγό που αναγνώρισε ως Corey να παραδίδει το φαγητό στο σπίτι της. Διακρίνεται ο διανομέας να χτυπά το κουδούνι και η Purcival να ανοίγει την πόρτα και να τον καλωσορίζει.

Αφού παραλίγο να ρίξει την πίτσα καθώς την έβγαζε, ο Corey της παρέδωσε το φαγητό ενώ η γυναίκα τον ευχαριστούσε με ενθουσιασμό. Καθώς άρχισε να περπατά πίσω στο αυτοκίνητό του, ο ντελιβεράς γύρισε και είπε: «Θέλω απλώς να πω ότι είναι ένα ωραίο σπίτι για ένα φιλοδώρημα μόλις 5 δολάρια». «Ευχαριστώ!” απάντησε η προφανώς αιφνιδιασμένη Purcival. «άντε γ@@@@ », είπε ο ντελιβεράς καθώς έφευγε από το σπίτι.

«Λοιπόν, πόσα πρέπει να δίνω φιλοδωρήματα για μια πίτα 20 δολαρίων;;» έγραψε η Purcival λεζάντα στο βίντεο TikTok. Σύμφωνα με αυτήν, το «μικρό» φιλοδώρημα που έκανε έξω φρενών τον Corey ανήλθε στο 25% του λογαριασμού. Οι αντιδράσεις στο βίντεο ήταν έντονες, με πολλούς να εκφράζουν δυσπιστία στη συμπεριφορά του ντελιβερά. «Υποθέτω ότι περίμενε να του δώσεις το σπίτι ως φιλοδώρημα», έγραψε ένας σχολιαστής.

Πολλοί είπαν ότι η Purcival πρέπει να τον αναφέρει στο DoorDash και να ακυρώσει τα πέντε δολάρια που του είχε ήδη δώσει. Εκείνη απάντησε ότι το προσπάθησε, αλλά η εφαρμογή δεν της το επέτρεπε.

«Προσπάθησα αλλά η εφαρμογή δεν με άφησε να το διαγράψω. Το χρειαζόταν ούτως ή άλλως, ελπίζω να το χρησιμοποιήσει με σύνεση», είπε η Purcival. Το DoorDash δεν απάντησε σε αιτήματα για σχόλια από στην The Post.