Την τελευταία τους πνοή άφησαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τα οποία νοσηλεύονταν από χθες, Κυριακή (11/12) σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την πτώση τους σε παγωμένη λίμνη Βρετανία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνές της για την πιθανότητα να υπάρχουν και άλλα θύματα.

«Δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη των τριών αγοριών, ηλικίας οκτώ, δέκα και έντεκα ετών, που είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή αφού έπεσαν στα παγωμένα νερά λίμνης στο Σόλιχαλ» διευκρίνισε η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

«Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να ανανήψουν και οι σκέψεις μας πηγαίνουν στην οικογένειά τους και τους φίλους τους αυτή την ζοφερή στιγμή», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το τέταρτο αγόρι, ηλικίας 6 ετών, που είχε ανασυρθεί από τους διασώστες μαζί με τα άλλα τρία από τα παγωμένα νερά της λίμνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε η αστυνομία.

«Οι έρευνες στη λίμνη συνεχίζονται καθώς προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι συνέβη και αν έπεσε και κάποιος άλλος στα νερά» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.