Η διεμφυλική κόρη του Έλον Μασκ μπορεί να έχει απαρνηθεί τον πατέρα της, σε σημείο που όχι μόνο δεν θέλει να τον βλέπει, αλλά άλλαξε και το όνομα της, όμως εθεάθει μέσα σε αυτοκίνητο Tesla.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, που σχολιάζει τις φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι με την κόρη του μεγιστάνα, η 18χρονη Βίβιαν εθεάθη την Τρίτη να κόβει βόλτες στη Σάντα Μόνικα και με μία γυναίκα στο πλευρό της, να επιβαίνουν σ΄ένα Tesla.

Συγκεκριμένα, η καστανόξανθη κόρη του «Mr Tesla» εθεάθη να κάνει τα ψώνια της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια όπου επισκέφθηκε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών.

Ντυμένη casual, με ένα καφέ μπλουζάκι, μαύρο φούτερ και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, η 18χρονη Βίβιαν συνοδευόταν από μια γυναίκα- πιθανότατα – τη σύντροφό της, η οποία οδηγούσε ένα Tesla.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιούνιο, αποκαλύφθηκε ότι η Βίβιαν είχε επίσημα υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της, Τζάστιν Γουίλσον και ότι της είχε επίσης χορηγηθεί αλλαγή ονόματος και δεύτερου ονόματος από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Γεννημένη ως Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, η κόρη του Μασκ αποκαλείται πλέον Βίβιαν Τζένα Γουίλσον ώστε το όνομά της να ταιριάζει με το φύλο της και να πάρει το πατρικό όνομα της μητέρας της που χώρισε με τον Μασκ το 2008.

Ο βιολογικός της πατέρας, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει συνολικά οκτώ παιδιά: έξι με την Τζάστιν Μασκ (το γένος Γουίλσον) τη δεκαετία του 2000, ένα από τα οποία πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του και, πιο πρόσφατα, δύο με την μουσικό Κλερ Μπουσέ (Grimes).