Μια γυναίκα έχει γίνει viral στο TikTok, αφού μπορεί να διπλώσει τους ώμους της και έχει αφήσει άφωνους πολλούς χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, καθώς πάσχει από μια ιδιαίτερα σπάνια πάθηση που επηρεάζει τα κόκαλα, η οποία εντοπίζεται μόνο σε 17 οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η nypost.com, η 33χρονη Danielle Lewis γεννήθηκε χωρίς κλείδα, αφού πάσχει από κλειδοκρανιακή δυσπλασία, μια σπάνια γενετική πάθηση που εξασθενεί και παραμορφώνει τα δόντια και τα οστά, συμπεριλαμβανομένου του κρανίου, του προσώπου, της σπονδυλικής στήλης, της κλείδας και των ποδιών.

Η Danielle Lewis

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά επηρεάζει μόνο μία σε κάθε εκατομμύριο γεννήσεις, ενώ κάνει τα οστά των ανθρώπων να σχηματίζονται διαφορετικά -μερικές φορές μπορεί και να λείπουν- ή να είναι εύθραυστα.

«Η οικογένειά μου γνώριζε μόλις γεννήθηκα ότι είχα κλειδοκρανιακή δυσπλασία και ότι είχα γεννηθεί χωρίς κλείδα», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok και ξεπέρασε τα 1,4 εκατομμύρια προβολές. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «υπάρχουν μόνο 17 οικογένειες στον κόσμο που έχουν αυτό το γονίδιο και όλοι συναντιόμαστε μια φορά το χρόνο».

Επίσης, ανέφερε ότι σε ηλικία 11 ετών έκανε εγχείρηση και αφαίρεσε όλα τα παιδικά δόντια της, με τα μόνιμα να φυτρώνουν μεν, αλλά να βγαίνουν στραβά, λόγω της πάθησης της. Μάλιστα, έχει περάσει το γονίδιο στα τρία παιδιά της, τη 13χρονη Ruby Angel, τη 12χρονη Lily Grace και τον 6χρονο Max Thomas.

Πλέον, απολαμβάνει την πάθηση της, αφού δεν επηρεάζει την καθημερινότητα της, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει κλείδα, της επιτρέπει να κάνει ένα κόλπο στα πάρτι, καθώς ενώνει τους ώμους μπροστά στο στήθος της.

«Οι άνθρωποι σοκάρονται τόσο πολύ όταν βλέπουν να κάνω το κόλπο μου στα πάρτι», είπε και συμπλήρωσε ότι «το να μπορώ να αγγίζω τους ώμους μου μαζί μπροστά από το σώμα μου είναι σίγουρα το κόλπο για το πάρτι μου».