Μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος μέχρι να γεννήσει και γι’ αυτό συνέχισε να κάνει κλάμπινγκ καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η 20χρονη βοηθός πωλήσεων Vivian Wise Ruizvelasco,από το Μεξικό, γέννησε τον γιο της Matías πριν από δέκα μήνες, ενώ διασκέδαζε σε πάρτυ φίλης της. Όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος πριν από τον τοκετό, και συνέχιζε τη ζωή «κανονικά», πίνοντας, κάνοντας γυμναστική και περνώντας χρόνο με τους φίλους αλλά και το αγόρι της Tonatiuh González.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δείχνουν ότι δεν είχε «φουσκώσει» ιδιαίτερα και έτσι συνέχισε να «παρτάρει». Επίσης, δεν είχε σταθερό κύκλο και έτσι δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Ωστόσο, μετά το πάρτι γενεθλίων μιας φίλης της, ένιωσε έντονο πόνο στο στομάχι και στο ισχίο και πήγε στο νοσοκομείο, όπου ένας γιατρός την ενημέρωσε ότι γεννούσε. Η νεαρή μητέρα είπε ότι ήταν ένα «σοκ» τόσο για εκείνη όσο και για τον φίλο της και πως το κύριο μέλημά τους ήταν το πώς θα πληρώσουν τον λογαριασμό της γέννας, αλλά τώρα είναι χαρούμενη που έχει τον γιο της, τον Matías. Το βίντεο με την «εμπειρία» της, έχει γίνει viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας 16,9 εκατομμύρια προβολές και 1,3 εκατομμύρια likes.

Η νέα μαμά είπε πως έμαθε ότι ήμουν έγκυος όταν ήμουν έτοιμη να γεννήσει και πως έπαθε σοκ για πολλούς λόγους – όπως το να αναρωτιέται αν το μωρό ήταν καλά στην υγεία του και και τι θα έκανε μαζί του, καθώς δεν είχε κουβαλήσει ποτέ μωρό [πριν] στη ζωή της.

«Ανησυχούσα για όλα όσα χρειαζόμουν να αγοράσω και εκείνη τη στιγμή, ο κόσμος μου διαλύθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή γυναίκα και συνέχισε: «Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο για μένα, καθώς δεν είχα εμπειρία με μωρό, αλλά με τον καιρό άρχισα να προσαρμόζομαι» είπε.

Την 20χρονη γυναίκα την ευχαριστεί το γεγονός ότι πρέπει να του μάθει πώς να είναι στη ζωή του, ενώ είπε πως αι πηγαίνει ήδη στον παιδικό σταθμό και είναι ευτυχισμένος, ο γιος της. «Είναι ο γιος μου, ο σύντροφός μου και ο έρωτας της ζωής μου – ειλικρινά είναι το καλύτερο και πιο ξαφνικό πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί» σημείωσε η νεαρή μητέρα.

Η Vivien ενώ αισθανόταν λίγο άσχημα κάποιες μέρες πριν γεννήσει, βγήκε έξω για να γιορτάσει τα γενέθλια μιας φίλης της, όπως δημοσιεύει η Dailymail. Ωστόσο, άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία με πόνο στους γοφούς και στο στομάχι της και έφυγε για να πάει σπίτι γύρω στα μεσάνυχτα. Την επόμενη μέρα, η 20χρονη γυναίκα πήγε στη δουλειά, αλλά έπαιρνε «χίλια χάπια» και «έπινε τσάι από βότανα» σε μια προσπάθεια να απαλύνει αυτό που νόμιζε ότι ήταν έντονο πόνο στην κοιλιά. Στην πραγματικότητα, αντιμετώπιζε συσπάσεις. Τελικά έφυγε νωρίς από τη δουλειά και πήγε στο νοσοκομείο με τον Tonatiuh. «Τότε μου είπαν ότι ο πόνος ήταν επειδή ήμουν έτοιμη να γεννήσω», είπε. Ο γιος της, Matías, γεννήθηκε τελικά με καισαρική τομή. «Δεν ένιωσα πληγωμένη ή τίποτα απολύτως, αλλά ο φίλος μου ήταν σε σοκ» ανέφερε για τη στιγμή που ήρθε στη ζωή το παιδάκι της.

«Δεν ξέρω τι σκεφτόταν, αλλά έπρεπε ξεκάθαρα να δράσει γρήγορα, καθώς υπήρχαν πράγματα που χρειαζόμασταν για το μωρό, αλλά και να δούμε το πώς θα πληρώσουμε το νοσοκομείο. Ήταν τόσο φοβισμένος και το κατάλαβα » ανέφερε για το ξαφνικό σοκ του ζευγαριού.

Βίντεο του TikTok καταγράφει την «κρυφή» εγκυμοσύνη της Vivian, δείχνοντας πώς συνέχισε να βγαίνει, χωρίς να γνωρίζει ότι περίμενε παιδί. «Πολλοί άνθρωποι δεν με πίστεψαν και νόμιζαν ότι ήταν ψέμα», είπε και συμπλήρωσε «η πλειοψηφία, όμως ήταν σοκαρισμένη και μάλιστα πολλές γυναίκες σχολίασαν ότι το ίδιο συνέβη και στις ίδιες».

@vivianwiserv

Cuando tú mejor amigo se cuelga de tu fama #fyp #minecraft

♬ original sound – Vivian Wise Rv

«Συνέχιζα να κάνω τη ζωή μου σαν να μην συνέβη τίποτα και πήγαινα σε πάρτι, αλλά δεν έπινα πια τόσο πολύ γιατί είχα αφαιρέσει τη χοληδόχο κύστη μου σχεδόν πριν από ένα χρόνο. Γυμναζόμουν και κολυμπούσα – όλα ήταν πραγματικά φυσιολογικά» είπε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Vivien.

Μία γυναίκα, σχολίασε: «Λοιπόν, αυτή φαίνεται σαν μια πιο ευχάριστη περίοδος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ ένιωθα άθλια κατά τη διάρκεια της δική μου εγκυμοσύνης…» είπε. «Σε μερικές γυναίκες δεν μεγαλώνει η κοιλιά τους τους και λόγω της θέσης του εμβρύου δεν αισθάνονται το μωρό να κλωτσάει . Είναι τυχερές που είναι ασυμπτωματικές», ισχυρίστηκε κάποια άλλη.

Μία άλλη χρήστης έγραψε: «Καλώς ήρθατε στο κλαμπ. Δεν ήξερα ότι περίμενα δίδυμα μέχρι την ηλικία των 30 εβδομάδων και τα γέννησα στις 34 εβδομάδες».