Τι κάνουμε σε περίπτωση που αντιλαμβανόμαστε ότι ο σύντροφός μας τσεκάρει άλλες γυναίκες (ή άνδρες) στο κινητό του τηλέφωνο; Κάνουμε σαν να μη συνέβη τίποτα ή αναλαμβάνουμε δράση. Μια σύζυγος διάλεξε τη δεύτερη οδό πυροδοτώντας μία μεγάλη κουβέντα στο TikTok αναφορικά με τις σχέσεις, όταν έπιασε στα… πράσα τον άντρα της να σκρολάρει στο κινητό του κοιτώντας άλλες γυναίκες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε, ο σύζυγος βρίσκεται στον καναπέ και χαζεύει αμέριμνος στο κινητό του, χωρίς να έχει καταλάβει πως η γυναίκα του είναι στον πάνω όροφο του σπιτιού τους και τον παρακολουθεί.

«Ο άντρας μου ξέχασε ότι έχουμε μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο», έγραψε η γυναίκα, που στη συνέχεια αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Ο άντρας της συνέχισε να κοιτάει το κινητό του και η σύζυγός του σε νέα της ανάρτηση, αποφασίζει να πάρει… δραστικά μέτρα. Αρχικά κρατάει ένα πλαστικό όπλο Nerf και τον πετυχαίνει με το βελάκι στο κεφάλι.

Τα σχόλια πέφτουν βροχή στο βίντεό της, καθώς κάποιοι θεώρησαν αστείο που έπιασε τον σύζυγό της στα πράσα, ενώ άλλοι ήταν πιο αυστηροί. Στο επόμενο βίντεο, η σύζυγος πετάει μια παντόφλα στον άντρα της, ο οποίος δείχνει ξαφνιασμένος και έξαλλος.

Το TikTok διχάστηκε με την αντίδραση της γυναίκας

Κάποιοι χρήστες δεν βρήκαν κάποιο λάθος με το «αθώο» scrolling του και θεώρησαν την αντίδραση της γυναίκας του ως παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. «Άφησέ τον ήσυχο.. ΔΕΝ τον κατέχετε», είπε ο ένας ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ας είναι αυτός ο άνθρωπος.»

Ένας άλλος χρήστης ρώτησε: «Είμαι ο μόνος που δεν με ενοχλεί αυτό; Κοιτάζω φωτογραφίες στο TikTok όλη μέρα, δεν σημαίνει ότι θα απατήσω».

Ωστόσο, άλλοι εξοργισμένοι TikTokers πίστευαν ότι ήταν ένας γρήγορος δρόμος για το διαζύγιο, με μια γυναίκα να ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που χώρισε.

Ένας χρήστης χαρακτήρισε το viral κλιπ «λυπηρό» αφού πίστεψαν ότι ήταν απίστευτα ασέβεια προς τη γυναίκα του. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρόκειται για το σεβασμό. Φυσικά, οι σύζυγοι θα βρίσκουν τους άλλους ελκυστικούς, αλλά θα έχουν αρκετό σεβασμό ώστε να μην το επιδιώκουν.»