«Όλα του γάμου δύσκολα» λέει ο θυμόσοφος λαός μόνο που στην περίπτωση ενός ζευγαριού από τη Βρετανία θα μπορούσε να παραφραστεί σε «όλα του διαζυγίου δύσκολα». Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι έχει χρέος 100.000 δολαρίων για να εξοφλήσει το διαζύγιό του, παρόλο που ζουν ευτυχισμένοι ξανά μαζί και ξαναπαντρεμένοι.

Η χρήστης του TikTok, Brittany Jade, η οποία δημοσιεύει με το @brittanyjade___, είπε ότι υπάρχει και αστεία πλευρά της ακριβής και δύσκολης θέσης τους.

Σε ένα βίντεο που έχει πάνω από 6,9 εκατ. views στο TikTok ανέφερε ότι εκείνη ήθελε το διαζύγιο και ο σύζυγός της όχι, αλλά το είχε συμφωνήσει ούτως ή άλλως. Ωστόσο τώρα είναι «παντρεμένοι με χρέος 100 χιλιάδων δολαρίων» αφού αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους.

@brittanyjade___

Our happily ever after is paying off a divorce we never got. 😆❤️ But for the record, We ALMOST have (my side) of it paid off! 👏😊

♬ original sound – THANK YOU FOR 10K❤️🎉

«Η ευτυχία μας είναι να πληρώσουμε ένα διαζύγιο που δεν πήραμε ποτέ»

Η Brittany ανέφερε ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για εννέα χρόνια, πριν χωρίσει για ενάμιση χρόνο. Και πρόσθεσε: «Η ευτυχία μας είναι να πληρώσουμε ένα διαζύγιο που δεν πήραμε ποτέ».

Συνέχισε ότι δεν τους αρέσει να μιλούν για αυτό τώρα που είναι ξανά μαζί, αλλά είδαν άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους καθώς είχαν αποδεχτεί ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει.

@brittanyjade___

Reply to @thatgirlamy__ Answering this ? for the 1st & last time. Healing has been a process but we no longer let the damage control our lives. ❤️

♬ Get You The Moon – Kina

«Ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον τι θέλαμε να μάθουμε (που δεν ήταν και πάρα πολύ) και τίποτα περισσότερο. Προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα σε μερικές συζητήσεις μεταξύ μας, γιατί δεν θέλαμε να ακούσουμε πρώτα τίποτα από κανέναν άλλο εκτός από τον άλλο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά και πλέον μεγαλώνουν τα τρία τους παιδιά ενώ προσπαθούν να μειώσουν το χρέος τους.