Τη στιγμή που άλλες γυναίκες κάνουν τζόκινγκ ή πλέκουν, η Marie Calvert συχνάζει σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων τα περίφημα swingers’ club. Σε δηλώσεις της στην «Guardian», η 63χρομη υπολογίζει ότι έχει… πλαγιάσει με πάνω από 3.000 άντρες, από τότε που ακολουθεί μαζί με τον σύζυγό της, Barry ένα διαφορετικό lifestyle.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τότε που η Calvert ήταν 15, παντρεύτηκε όταν εκείνη έκλεισε τα 19. Η γυναίκα, όπως λέει η βρετανική εφημερίδα, θυμάται τις ημέρες που ο σύντροφός της έφερνε περιοδικά με θέμα τα swingers «πάρτι», προκειμένου να «νοστιμέψουν» την σεξουαλική τους ζωή.

Η φιλοσοφία της; «Ο Barry είναι ο κόσμος μου. Αλλά κανείς από εμάς δεν βάζει το σεξ σε βάθρο. Το βλέπουμε όπως είναι: το διαχωρίζουμε από την αγάπη. Δεν είναι φυσιολογικό να μείνεις με έναν παρτενέρ στο σεξ για 60 χρόνια. Η ζωή είναι να πειραματίζεσαι, και εμείς αυτό κάνουμε». Αν θέλετε και άλλες γαργαλιστικές λεπτομέρειες, η ίδια ανέφερε ότι μέσα σε μια νύχτα «κοιμήθηκε» με 14 άντρες.

Με τον σύζυγό της, Barry

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.