Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν σε ένα διαμέρισμα στην Αριζόνα των ΗΠΑ τους σόκαρε. Δύο μικρά παιδιά ήταν νεκρά. Λίγες ώρες αργότερα η μητέρα τους θα έλεγε σε έναν αστυνομικό ότι «άκουγε φωνές που της έλεγαν να σκοτώσει τα παιδιά της».

Η μητέρα είναι η 40χρονη Yui Inoue. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμά της – περίπου 11 μίλια έξω από το Φίνιξ – και βρήκαν ένα 9χρονο κορίτσι και ένα 7χρονο αγόρι νεκρά «με εμφανή σημάδια τραυμάτων στο σώμα», όπως ειπώθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη φριχτή υπόθεση δεν έγιναν γνωστές.

«Ήταν πολύ τραγικό αυτό που συνάντησαν οι αστυνομικοί μας και προσπαθούμε να στηρίξουμε τον πατέρα και τους αστυνομικούς τώρα», σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Η μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία.

Οι αστυνομικοί είχαν πάει στο διαμέρισμα και το πρωί της ίδιας ημέρας μετά από μια κλήση που είχαν λάβει επειδή η μητέρα και ο πατέρας τσακώνονταν. Χώρισαν το ζευγάρι, έλεγξαν τα παιδιά, τα οποία ήταν καλά στην υγεία τους εκείνη τη στιγμή, και έφυγαν από το σπίτι όταν τα πνεύματα ηρέμησαν.

«Δεν φάνηκε να υπάρχει κάποια άμεση απειλή για τα παιδιά», τόνισε η αστυνομία. «Οι γονείς, τα ζευγάρια, τσακώνονται και έχουν διαφωνίες και έχουν ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια τόσο συχνά που δεν χρειάζεται κάποιου είδους παρέμβαση».

Ο πατέρας των παιδιών δεν ήταν στο σπίτι όταν σημειώθηκε η τραγωδία και δεν θεωρείται ύποπτος. Μάλιστα ο πατέρας «κατέρρευσε» όταν έμαθε από την αστυνομία τι είχε συμβεί στα παιδιά του, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.