Οι φωτογραφίες της με νεκρά ζώα είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές θανάτου. Η νεαρή Γαλλίδα κυνηγός ποζάρει τώρα με αίμα στο πρόσωπό της και μιλά για το πάθος της.

Η 23χρονη Johanna Clermont έχει δεχτεί πολλά επιθετικά σχόλια online για τις φωτογραφίες που αναρτά με τα ζώα που σκοτώνει σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η φοιτήτρια Νομικής, ωστόσο, που έχει 300.000 ακολούθους στα social media, πιστεύει ότι είναι σημαντικό για μια γυναίκα να φέρει «αίγλη» στο κυνήγι, στο οποίο κυριαρχούν οι άντρες.

Η νεαρή γυναίκα έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τις επιλογές της, παραμένει όμως απτόητη. Πρόσφατα επισκέφτηκε Τα Χάιλαντς, και έβαλε στο πρόσωπό της αίμα από ελάφι στο πλαίσιο μιας παράδοσης αιώνων, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως λέει, σε αντίθεση με τα μισογύνικα σχόλια που κάνουν οι επικριτές της, δεν αντιμετώπισε ποτέ σεξισμό από τους άντρες στο κυνήγι. Σημειώνει ακόμη ότι οι άνθρωποι είναι «χαρούμενοι» όταν υπάρχει μια γυναίκα στην ομάδα που ξέρει πώς να κυνηγά.

«Πρέπει να είσαι καλύτερη όταν είσαι γυναίκα, αλλά αυτό είναι κάτι που αποτελεί πραγματικότητα και στις επιχειρήσεις» και σε πολλούς άλλους τομείς όπου κυριαρχούν οι άντρες, τονίζει.

«Είναι πρόκληση, γιατί πρέπει να είσαι καλύτερη από τους άντρες, αλλά είναι εντάξει επειδή μπορείς να το κάνεις» λέει και σημειώνει πως ως γυναίκα κρυώνει εύκολα.

Η 23χρονη άλλαξε το επίθετό της όταν έφτιαξε τους λογαριασμούς στα social media, μια απόφαση για την οποία χαίρεται τώρα λόγω των απειλών θανάτου που δέχεται σε καθημερινή βάση.


Η ίδια σημειώνει πως προσπαθεί να φάει όλα όσα σκοτώνει και όταν το κρέας είναι υπερβολικά πολύ, της αρέσει να το μοιράζεται με φίλους και συγγενείς.

Υποστηρίζει ακόμη ότι το να είσαι καλή στο σημάδι είναι σημαντικό για δύο λόγους: αρχικά για να βεβαιωθείς ότι το ζώο δεν θα υποφέρει και δεύτερον γιατί «όπως και στον επιχειρηματικό κόσμο, οι γυναίκες πρέπει να είναι καλύτερες από τους άντρες «για να κερδίσουν τον σεβασμό».