Στο στόχαστρο Τύπου και κοινής γνώμης βρίσκεται το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας όταν αποκαλύφθηκε ότι ξόδεψαν 600.000 ευρώ για να στολίσουν το Παλάτι των Ηλυσίων με λουλούδια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι μέσα στην πανδημία το Ελιζέ παραμένει κλειστό για το κοινό.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι Γάλλοι από την απίστευτη σπατάλη του 43χρονου Εμανουέλ και της 67χρονης Μπριζίτ Μακρόν, καθώς το ποσό που έχουν ξοδέψει υπερβαίνει ακόμα και κατά 5 φορές όσα είχαν δαπανήσει για λουλούδια οι προκάτοχοι Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί.

Η πολιτική επιθεώρηση «Politis» ήταν αυτή που έκανε την αποκάλυψη για τα λουλούδια του Μεγάρου Ελιζέ,

Το προεδρικό ζεύγος δαπάνησε ένα τεράστιο ποσό όσο η χώρα και ο λαός στενάζουν από τις οικονομικές επιπλοκές της πανδημίας του κορονοϊού.

Και μάλιστα κανείς δεν μπορεί να απολαύσει τις ορχιδέες και τα μπουκέτα, καθώς κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2020 το Ελιζέ παρέμενε κλειστό για το κοινό, εξαιτίας της πανδημίας.

Τον Σεπτέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι η καλοκαιρινή ανακαίνιση στο Χρυσό Δωμάτιο του Ελιζέ κόστισε στους φορολογουμένους 930.000 ευρώ…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.