Τραγωδία δίχως τέλος στην Αλβανία μετά από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ. Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ οι τραυμαυτίες ξεπερνούν τους 400.

Χιλιάδες άνθρωποι αγωνιούν για τους συγγενείς και τους φίλους τους που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Ανάμεσα τους είναι και ένας Έλληνας ομογενής, ο οποίος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SKAI ότι συγγενείς του είναι παγιδευμένοι σε ένα κτίριο που κατέρρευσε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι: «Εδώ μέσα είναι η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το μωρό της ξαδέρφης μου. Με την ξαδέρφη έχουμε μιλήσει… Λέει ότι είναι ζωντανή, της έχουμε βάλει κι ένα τηλέφωνο μέσα και επικοινωνούμε.

Είναι καλά, δεν ξέρει για την μάνα της και για το μωρό. Τα ξαδέρφια μου που ήταν στον πέμπτο έχουν πέσει κι αυτοί εδώ κάτω. Ο πατέρας έχει σωθεί κι έχουν πεθάνει οι δύο γιοι, η κόρη, η μάνα και η γυναίκα του ενός παιδιού, η αρραβωνιαστικιά του».

Επιπλέον, ο άντρας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει οπτική επαφή με την ξαδέρφη του, η οποία έχει και το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο του έχει πει πως αν και τραυματισμένη είναι καλά. Του μετέφερε ακόμη πως η ξαδέλφη του δεν έχει εικόνα για το αν η μητέρα και το μωρό της είναι καλά και τους παρακαλεί να την απεγκλωβίσουν!