Οι Μεικτές πολεμικές τέχνες, γνωστές ως Μ.Μ.Α. (Μixed Martial Arts) είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος.

Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Πάρτε μια γεύση από τα 12 χειρότερα τατουάζ σε Μεικτές Πολεμικές Τέχνες.

Rich Clementi

Τα τατουάζ τύπου καρτούν ποτέ δεν ήταν πιασάρικα. Όσο σκληρός και αν είναι αυτός που το κάνει, θα έπρεπε να υπήρχαν νόμοι που να προστατεύουν από τέτοια ατοπήματα.

Tim Sylvia

Sylvia: «Φίλε, θα κάνω ένα τατουάζ να καλύπτει το 30% του χεριού μου και τον ώμο μου.»
Φίλος: «Αλήθεια; Τι θα είναι;»
Tim Sylvia: «Δεν ξέρω, ό,τι νά ’ναι, το πρώτο που θα δω στο μαγαζί με τα τατουάζ. Θα με κάνει να φαίνομαι πολύ μάγκας.»

Joe Riggs

Κανόνας τατουάζ Νο 1: Ποτέ μην χτυπάς το όνομά σου –ή το ψευδώνυμό σου– πάνω σου. Κανόνας τατουάζ Νο 2: Αν αγνοήσεις τον πρώτο κανόνα, τότε μην χρησιμοποιήσεις την πρώτη σε μέγεθος γραμματοσειρά στον πίνακα της μυωπίας.

Cub Swanson

Κι εμείς είδαμε μια πολύ όμορφη κάρτ-ποστάλ από το Μαλιμπού ή τη Μύκονο, αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να την αποτυπώσουμε σε δέρμα. Φυσικά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ιδέες.

Robert «Buzz» Berry

Θυμόμαστε τον κανόνα να μην χτυπάμε σε τατουάζ το όνομα μιας κοπέλας που είχαμε κάποτε; Το ίδιο ισχύει και για τα μέρη όπου εργαζόμαστε ή την ηλικία μας.

Jeff Monson

Η εντύπωση που μας δίνει είναι ότι ένα τατουατζίδικο εξερράγη και αυτός ήταν το μοναδικό θύμα.

Mike Nickels

Ο Mike Nickels ποτέ δεν είδε κάποιο σχέδιο που να μην του αρέσει. Και σε εμάς δεν αρέσει κανένα από αυτά, ειδικά το μανίκι που είναι απλά μελάνι χωρίς σχέδιο. Μας έρχεται κατά νου το ρητό «το λίγο είναι αρκετό»!

Alessio Sakara

Ενδεχομένως ένα χειρουργείο να ήταν ευκολότερο και λιγότερο επώδυνο για να διορθώσει το όποιο ψεγάδι. Ο Sakara προτίμησε την άλλη οδό: κάλυψε τις ατέλειές του με κάτι μεταξύ πεταλούδας και πάπιας και το έργο ολοκληρώθηκε από κάποια πρόσωπα.

Brock Lesnar

Αν ήθελε κάτι που να παραπέμπει στα φαλλικά μυστήρια, τότε απέτυχε.

Gray Maynard

Πολύ ενδιαφέρον να λατρεύει κανείς τη λαϊκή παράδοση και τα ρητά, τα συνθήματα ή άλλα μότο που έγραψαν εποχή, να κυνηγά τη σοφία και την αυτογνωσία μέσα από τη φιλοσοφία. Αν, όμως, τα χτυπάς επάνω σου ώστε να τα μελετάς κάθε πρωί στον καθρέφτη, φρόντισε να τα γράψεις με αντίθετη φορά ώστε να διαβάζονται.

Melvin Costa

Νεοναζί επιρροές. Ασχολίαστο.