Ο 58χρονος οικοδόμος Tim Reeves δεν το βάζει κάτω. Παρότι η αφρικανή γυναίκα του (πρώην πλέον) τον παράτησε δύο φορές, «χρησιμοποιώντας» τον απλώς για να βγάζει βίζα την πρώτη φορά για τον εαυτό της και τη δεύτερη για την κόρη της, εκείνος σχεδιάζει τώρα το δεύτερο γάμο του, πάλι με νύφη από την Αφρική που τη γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών!

Η Priscila Njenga τον άφησε την ίδια στιγμή που πήρε στα χέρια της τη βίζα, μία ημέρα μετά το γάμο τους.

Όμως γύρισε πίσω εκλιπαρώντας τον να τη βοηθήσει να φέρει την κόρη της στη Μεγάλη Βρετανία… και ο Tim «λύγισε».

Τη δέχτηκε πίσω και τη βοήθησε να κάνει όλα τα χαρτιά. Όμως την επόμενη μέρα που η Njenga εξασφάλισε το πολύτιμο έγγραφο και για το παιδί της τον παράτησε για δεύτερη φορά και δεν επέστρεψε!

O Tim Reeves με την πρώτη γυναίκα του (αριστερά) και δεξιά με την Maryanne Wanja

Μάλιστα, ο Tim έμαθε αργότερα ότι ήταν ήδη παντρεμένη και ότι δεν ήταν 34 όπως του είχε πει… αλλά έξι χρόνια μεγαλύτερη!

Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να πιστεύει ότι οι καλεσμένοι στο γάμο του ήταν ηθοποιοί.

Παρά τη δυσάρεστη εμπειρία του ο Tim αρραβωνιάστηκε με την 26χρονη Κενυάτισσα Maryanne Wanja, με την οποία γνωρίστηκε πριν από τέσσερις μήνες σε αφρικανική ιστοσελίδα γνωριμιών.

Είναι μάλιστα τόσο ερωτευμένος που της πληρώνει ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα για να μένει εκείνη και τα παιδιά της, «βγάζοντας» τη από τη φτώχεια της παραγκούπολης που ζούσε προηγουμένως. Της δίνει μάλιστα λεφτά για να πηγαίνουν τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο.

Η οικογένειά του πιστεύει ότι θα την «πατήσει» πάλι με τον ίδιο τρόπο και έχουν αρχίσει να ανησυχούν γιατί έχει εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει για πάντα εκεί.

«Αυτή τη φορά είναι πραγματική αγάπη. Μιλάμε πολλές ώρες κάθε μέρα και λείπουμε πολύ ο ένας στον άλλον. Είναι η γυναίκα των ονείρων μου και είναι τέλεια για μένα. Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι θα την πατήσω πάλι, ειδικά μετά την προηγούμενη εμπειρία μου, αλλά η Maryanne είναι τελείως διαφορετική και ξέρω μέσα μου ότι αυτό που έχουμε είναι αληθινό» λέει ο ίδιος.