Η ιρανική τηλεόραση συμβουλεύει τα θύματα οικογενειακής βίας να φιλούν τα πόδια των αντρών τους

Το κρατικό κανάλι είπε στις γυναίκες να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τους γάμους τους


ΚΟΣΜΟΣ
20:55
01/02/2018
Η ιρανική τηλεόραση συμβουλεύει τα θύματα οικογενειακής βίας να φιλούν τα πόδια των αντρών τους
12
loading

Η ισλαμική θεοκρατία του Ιράν συμβούλευσε τις γυναίκες που κακοποιούνται από τους συζύγους τους να σκύψουν και να «φιλήσουν τα πόδια του» και να κάνουν μετά «μασάζ στα πόδια του», καθώς πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τους άντρες τους χαρούμενους.

Μετά τα παράπονα που έγιναν όμως κατά του κρατικού καναλιού, η δημόσια συχνότητα αναδιπλώθηκε και απολογήθηκε για όλα αυτά.

Όλα όσα είπε μια «παραδοσιακή σύμβουλος γάμου» δηλαδή, όπως δήλωνε η γυναίκα που αποφάσισε να σώσει τους γάμους κάνοντας τη γυναίκα υποχείριο του άντρα.

dghfidoh2

Η ειδική συμβούλευσε τις γυναίκες που θέλουν να ζουν σύμφωνα με τα κελεύσματα του Ιράν να «βάζουν έναν κουβά κάτω από τα πόδια του συζύγου που αναπαύεται στον καναπέ του» και να του κάνουν απαλό ποδόλουτρο. Και μετά είπε το καλύτερο:

«Φιλήστε του τα πόδια», καθώς αυτό «είναι μια πράξη υποταγής που θα τον χαλαρώσει από το καθημερινό άγχος, θα αποτρέψει καρδιακές ανακοπές και εγκεφαλικά» και θα «αλλάξει έναν άντρα τουλάχιστον για έναν μήνα».

dghfidoh1

Και οφείλει η γυναίκα να το κάνει αυτό «ακόμα και αν ο άντρας της είναι εθισμένος στα ναρκωτικά ή σε δέρνει, απλά κάνε το και δες να συμβαίνει ένα θαύμα στη ζωή σου»! Η κατακραυγή ήταν ωστόσο γενικευμένη και το κρατικό κανάλι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, υποσχόμενο να «προγραμματίζουμε και να προσέχουμε καλύτερα το περιεχόμενο που μεταδίδουμε».

Τέτοιες απολογίες σπανίζουν ωστόσο στο θεοκρατικό Ιράν και τα κοινωνικά μέσα της χώρας χαιρέτισαν την κίνηση ως πολύ σπουδαία…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

12
σχόλια
 1. avatar Joe%

  Καλα τα λες \"εαυτος μου \"\"vavou\" αλλα μαλλον ακαπνοι χε ! συζυγιας και οι δυο! Saloute!

 2. avatar Ο εαυτός μου

  Αυτό είναι δείγμα Χριστιανισμού. Είναι σαν το \"αν σε ραπίσουν από το δεξί μάγουλο, γύρνα και το αριστερό\" ή κάτι τέτοιο. Τώρα βέβαια με τόσους που μαζεύτηκαν στην χώρα μας σε μερικά χρόνια αυτά θα τα παίζουν και τα δικά μας τηλεοπτικά κανάλια. Αλλά εμάς δεν μας χαλάει καθόλου εεεε. Γυναίκααααα..... τον κουβά.

 3. avatar Joe%

  Η gay parade βεβαια κανει μακια αλλου...Και η αριστερα ειναι προσανατολισμενη στο ιδανικο της κοινοκτημοσυνης...(par tout) ΜΟΝΟ η θεοκρατεια φιλαει παπουτσια ταπεινοτητα...!

 4. avatar Stateless

  Δηλαδή και άμα ο άντρας της τής φέρνει λουλούδια της λέει γλυκολογα και την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού , τι θα πρέπει μετά αυτή να του κάνει ως αντάλλαγμα?
  Magic life?

 5. avatar Triumph explorer

  Τίποτα δεν πήραν απο εμας οι Πέρσες...

 6. avatar Reunited

  IQ. Κουκουτσι

 7. avatar Takis_0731

  Να σου πω, εάν μου το έκανε αυτό η γυναίκα μου δεν θα έλεγα όχι...

 8. avatar Αρχίδαμος.

  Και στην Ελλάδα εχουμε θεοκρατία αλλά οχι σε τέτοιο βαθμό.

  1. avatar Μπέικον

   Θεοκρατία με gay parade ; Ελπίζω να μην ψηφίζεις .

  2. avatar Xountalas

   Την \"θεοκρατια\" της αριστερας εννοεις μαλλον \"συντροφε\".

 9. avatar Yolo

  Τέτοιους και τέτοιες [...] μας κουβαλησατε εδώ πέρα.Μας έχουν πνίξει τα [...]

  1. avatar Μπέικον

   Πες τα .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει