Έχει 29 παιδιά με 24 γυναίκες χωρίς το σεξ να είναι το ζητούμενο

Ο «Σεξολοθρευτής» άφησε τον Πιρς Μόργκαν με το στόμα ανοιχτό


ΚΟΣΜΟΣ
21:11
09/11/2017
Έχει 29 παιδιά με 24 γυναίκες χωρίς το σεξ να είναι το ζητούμενο
loading

Πρόσφατα, στο πρωινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο «Good Morning Britain», οι τηλεθεατές ήρθαν αντιμέτωποι με έναν άνθρωπο που έχει κάνει επάγγελμα τη δωρεά σπέρματος.

Ο 42χρονος Αμερικανός Ari Nagel άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό όταν τους είπε ότι δίνει το σπέρμα του δωρεάν σε γυναίκες που το χρειάζονται, σώζοντάς τες έτσι από τις αμοιβές της τράπεζας σπέρματος.

Ο καθηγητής πανεπιστημίου έχει σπείρει μέχρι σήμερα 29 παιδιά με 24 γυναίκες και συνεχίζει να κατακλύζεται από αιτήματα γυναικών από όλο τον κόσμο: «Ποτέ δεν διατηρήσαμε ρομαντική σχέση μετά, γινόμαστε ωστόσο οικογένεια με πολλούς τρόπους», εξήγησε ο Ari στον εμβρόντητο Πιρς, «κάποιες φορές είμαι εκεί στον τοκετό και άλλοτε για το πιστοποιητικό γέννησης. Εξαρτάται από τη μαμά».

te-teet

Ο Ari αποκάλυψε ακόμα πως κρατά ακόμα και μητρώο ώστε να γνωρίζει όλα του τα παιδιά, τα ονόματά τους δηλαδή, πότε έχουν γενέθλια και πώς έχουν συλληφθεί: στην κλινική, με το κυπελλάκι ή με πιο… παραδοσιακούς τρόπους!

Πέντε γυναίκες τον έχουν μηνύσει ωστόσο ζητώντας του διατροφή για τα παιδιά του, αν και εκείνος μοιάζει να μη νοιάζεται: «η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών είναι έντιμες», λέει. Λέει επίσης πως η περίεργη αυτή δωρεά σπέρματος του επιτρέπει να ταξιδεύει, ένα παράπλευρο κέρδος της όλης ιστορίας…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει