Η νεαρή Shanynthia Gardner κατηγορείται για τη δολοφονία των τεσσάρων από τα πέντε παιδιά της, συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού 6 μηνών!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, το περιστατικό σημειώθηκε στο Τενεσί των ΗΠΑ, όπου η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της με μαχαίρι κρεοπωλείου, ενώ μετά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μετά την άγρια επίθεση εναντίων των τεσσάρων παιδιών της, βγήκε έξω από το διαμέρισμά της και άρχισε να κυνηγάει το πέμπτο, ηλικίας 7 ετών. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η Gardner, κατηγορείται σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για τον τεμαχισμό των λαιμών των τεσσάρων παιδιών της ηλικίας μεταξύ 6 μηνών και 4 ετών. Η αστυνομία ανέφερε ότι βρήκε τα άψυχα σώματα των παιδιών που σκότωσε η σύγχρονη «Μήδεια» μέσα στο διαμέρισμα, ενώ στο λουτρό αίματος βρέθηκε το μαχαίρι κρεοπωλείου.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο αφού οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές του επτάχρονου που είχε σωθεί από τα χέρια της μητέρας του. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι το μεγαλύτερο αγόρι ήταν «σώο» μετά το αιματηρό συμβάν και τώρα είναι υπό επιτήρηση και ψυχολογική υποστήριξη.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα, ο σερίφης ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία έχει σοκαριστεί μετά το αιματηρό συμβάν. Η Gardner, της οποίας τα κίνητρα παραμένουν ασαφή, κατηγορείται επίσης για κακοποίηση και παραμέληση παιδιών, ενώ δεν είναι γνωστή η προηγούμενη κατάσταση της οικογένειας κι αν αντιμετώπιζαν άλλα προβλήματα.

kids2