Πολύ δυνατά συναισθήματα και άφθονη συγκίνηση προκαλεί η παρακάτω φωτογραφία με τον παππού να κρατά στην αγκαλιά του τον εγγονό του.

Στη φωτογραφία ο Allen Halstead φαίνεται να κρατά τρυφερά στα χέρια του τον μόλις 11 μηνών εγγονό του Kolbie Gregware με κοινό τους στοιχείο, εκτός από τη συγγένεια, και τις ουλές από τις επεμβάσεις που έχουν κάνει στην καρδιά.

Αν και σε εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, παππούς και εγγονός έχουν υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς και έχουν τα χαρακτηριστικά σημάδια που θυμίζουν φερμουάρ στο στέρνο τους.

«Ο μπαμπάς μου έχει κάνει δύο επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς, έχει βάλει 18 stents, βηματοδότη κι έχει ένα σωρό καρδιαγγειακά  προβλήματα, η καρδιακή του λειτουργία φτάνει στο 10%», έγραψε η Brandy Gregware από την Ατλάντα, μητέρα του Kolbie στο Facebook. «Του έδωσαν αγωγή με ένα φάρμακο που βοηθά την καρδιά του να χτυπά λίγο πιο δυνατά. Όταν το φάρμακο δεν θα είναι πια αποτελεσματικό, θα πρέπει να αποχαιρετιστούμε».

Ταυτόχρονα ο μικρός Kolbie έκανε την πρώτη του επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε ηλικία μόλις τεσσάρων μηνών καθώς γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά, διάφορα προβλήματα στους πνεύμονες, πρόβλημα στα νεφρά και σύνδρομο Ντάουν.

«Είναι μόλις 10 μηνών και έχει περάσει επτά μήνες στο νοσοκομείο», έγραψε η Gregware.

«Δεν μπόρεσα να μην κλάψω όταν είδα αυτή τη φωτογραφία, κλαίω καθώς γράφω αυτά τα λόγια… Απεικονίζει δύο θαύματα που δίνουν τη μάχη τους», πρόσθεσε. «Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για την οικογένειά μας επειδή και οι δυο τους έμπαιναν κι έβγαιναν από τα νοσοκομεία χωρίς να ξέρουμε αν θα τα κατάφερναν. Υπήρξαν φορές που ο πατέρας μου αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο μέχρι να επιστρέψει σπίτι ο εγγονός του».

pasdaidaifo3 pasdaidaifo5 pasdaidaifo2 pasdaidaifo4 pasdaidaifo6