Αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στα άτομα που αναλαμβάνουν τις δουλειές του σπιτιού σου και πόσω μάλλον αυτά που είναι υπεύθυνα για το φαγητό σου.

Αυτό διαπίστωσε και με το παραπάνω μια οικογένεια που εικάζεται ότι ζει στο Κουβέιτ, η οποία αποφάσισε να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα στην κουζίνα του σπιτιού της για να δει τη συμπεριφορά του προσωπικού και συγκεκριμένα μιας εκ των οικιακών βοηθών. Και έβγαλε «λαβράκι» που μάλλον θα προτιμούσε να μην είχε ανακαλύψει και όλες οι υποψίες να ήταν στη σφαίρα της φαντασίας. Όταν λοιπόν το αφεντικό του σπιτιού ζήτησε ένα ποτήρι χυμό δε φανταζόταν ότι πριν του το σερβίρει η γυναίκα από το προσωπικό θα είχε φροντίσει να ρίξει μέσα λίγα από τα ούρα της. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η οικογένεια είχε υποψιαστεί την παράξενη συμπεριφορά της οικιακής βοηθού αλλά δεν περίμεναν ότι φτάνει ως εκεί.

wert

Το βίντεο Που κυκλοφόρησε δείχνει τις δύο γυναίκες να κάνουν τις καθημερινές δουλειές όταν η μία ετοιμάζει το χυμό που έχει ζητηθεί από το αφεντικό του σπιτιού. Αφού έχει ετοιμάσει το χυμό, τον ανακατεύει και φεύγει από το χώρο. Τότε η οικιακή βοηθός παίρνει γρήγορα ένα άλλο ποτήρι, το γεμίζει με τα ούρα της επιτόπου και το ρίχνει μέσα στο χυμό που είναι έτοιμος. Στη συνέχεια σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, συνεχίζει τις δουλειές της στην κουζίνα. Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το αφεντικό για το οποίο προοριζόταν ο χυμός, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι σοκαρίστηκε βέβαια όταν είδε το βίντεο καθώς δεν περίμενε να δει κάτι τόσο ακραίο. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το βίντεο θέλοντας όπως λέει να προειδοποιήσει άλλες οικογένειες που έχουν οικιακές βοηθούς να προσέξουν αν αντιληφθούν κάποια παράξενη συμπεριφορά. Δεν διευκρινίστηκε ωστόσο αν απολύθηκε η γυναίκα αν και είναι το πιο πιθανό.

fdgdh

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.