Η αναπληρώτρια καθηγήτρια από τη Νεμπράσκα, ετών 45, που πιάστηκε γυμνή σε ένα αυτοκίνητο με έναν έφηβο μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο με σπουδές στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η 45χρονη Έριν Γουόρντ πιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου γυμνή με έναν 17χρονο μαθητή από το λύκειο της Ομάχα όπου δίδασκε, σύμφωνα με το τμήμα του σερίφη της κομητείας Ντάγκλας. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο άτομα στο πίσω κάθισμα, προτού ο πανικόβλητος έφηβος σκαρφαλώσει στο μπροστινό κάθισμα και φύγει οδηγώντας. Περίπου δύο τετράγωνα αργότερα τράκαρε με το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει φορώντας το εσώρουχό του.

Η 45χρονη παρέμεινε με τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι έκανε σεξ με τον 17χρονο μαθητή, του σχολείου «Burke High School», όπου εκείνη εργάζεται ως καθηγήτρια. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόντουσαν ανήκει στην Έριν Γουόρντ και τον 53χρονο σύζυγό της, ο οποίος είναι διευθυντής στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ με σπουδές στο Χάρβαρντ, σύμφωνα με τα αρχεία και τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καθηγήτρια απάτησε τον σύζυγό της με τον οποίο έχει τρία παιδιά και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από υπάλληλο σχολείου. Σύμφωνα με το LinkedIn, ο Νταγκ Γουόρντ έχει περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες στη στρατηγική διοίκηση των ΗΠΑ, μία από τις ενοποιημένες μάχιμες διοικήσεις του Υπουργείου Άμυνας, με έδρα την αεροπορική βάση «Offutt» στην Ομάχα.

Ο Νταγκ Γουόρντ έχει επίσης μακρά εκπαιδευτική ιστορία με πτυχία από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις, το πανεπιστήμιο Bellevue και το Harvard Extension School. Επί του παρόντος ολοκληρώνει το διδακτορικό του στις αμυντικές και στρατηγικές σπουδές στο Πολιτειακό πανεπιστήμιο του Μιζούρι, σύμφωνα με το LinkedIn.

Οι αστυνομικοί είχαν ανταποκριθεί σε κλήση για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε έναν αδιέξοδο δρόμο γύρω στις 3 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Όταν κοίταξαν μέσα στο όχημα, είδαν τη γυμνή αναπληρώτρια καθηγήτρια με τον 17χρονο στο πίσω κάθισμα, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Η αστυνομία βρήκε πάνω της την ταυτότητά της από τα δημόσια σχολεία της Ομάχα και έμαθαν ;oti είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια σε διάφορα σχολεία της περιοχής – συμπεριλαμβανομένου και του 17χρονου.

Επειδή ο έφηβος είναι πάνω από την ηλικία συναίνεσης – 16 ετών – στη Νεμπράσκα, η καθηγήτρια απέφυγε τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, αλλά εξακολουθεί να πλήττεται με το κακούργημα της σεξουαλικής κακοποίησης από υπάλληλο σχολείου.