Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι το πρωί του Σαββάτου λόγω επίθεσης που σημειώθηκε σε μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Όπως αναφέρει το Reuters, η επίθεση έγινε με μαχαίρι, με τουλάχιστον τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί, ενώ οι αρχές φαίνεται να προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου.

Σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας, η επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε γύρω στις 09:00 (ώρα Ελλάδας) στο σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντε Λιόν, προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό ενός ανθρώπου, του οποίου ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή, και δύο ελαφρά τραυματίες.

Όπως αναφέρει η LeFigaro, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ στην κατοχή του είχε ένα ιταλικό δίπλωμα οδήγησης.

Στον σταθμό υπάρχει έντονη κινητικότητα, με ισχυρές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο.