Με επεισοδιακό τρόπο γνώρισε μια μητέρα τον σύντροφο της κόρης της -που είναι 22 χρόνια μεγαλύτερος- και μελλοντικό γαμπρό της, γιατί τους τσάκωσε να κάνουν σεξ μέσα στο σπίτι της.

Η 25χρονη Sav εξιστόρησε την ιστορία της σε βίντεο στο TikTok και με βάση την The Sun η κοπέλα είπε ότι σε ηλικία 19 ετών γνώρισε στο Tinder τον 47χρονο Mars.

Στις αρχές συναντιόντουσαν σπίτι του για να μείνει κρυφή η σχέση τους, αλλά ένα Σαββατοκύριακο οι γονείς της πήγαν διακοπές. Έτσι, προσφέρθηκε να μείνει στο σπίτι με πρόσχημα ότι θα προσέχει τα φυτά και τον σκύλο, ενώ στην πραγματικότητα προσκάλεσε τον νέο σύντροφο της.

«Περάσαμε το βράδυ ρομαντικά, είδαμε ταινία και κάναμε σεξ μέχρι το πρωί», είπε η γυναίκα. Ωστόσο, οι γονείς της είχαν εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας σε όλους τους χώρους του σπιτιού, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

«Ναι, η ιστορία γίνεται όσο πικάντικη νομίζετε. Η μάνα μου με έβλεπε όλο το βράδυ να κάνω σεξ και το πρωί το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει. Ήταν τρομακτικό», ανέφερε η Sav.

Τελικά, οι γονείς έδιωξαν από το σπίτι την 25χρονη και δεν ενέκριναν τη σχέση, μέχρι και πριν από λίγο καιρό, καθώς η Sav παντρεύτηκε με τον Mars και πλέον σχεδιάζουν μαζί το κοινό τους μέλλον.