Καθώς το 2023 φτάνει στο τέλος του, το Pornhub έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία με τις προτιμήσεις των χρηστών, τις χώρες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αλλά και διάφορες άλλες πληροφορίες. Από ό,τι φαίνεται, το πορνό αφορά όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, όμως υπάρχουν αξιοπρόσεχτες διαφορές στις προτιμήσεις της κάθε γενιάς.

Αρχικά, η χώρα που βγήκε νικήτρια στον περισσότερο χρόνο στο Pornhub είναι οι ΗΠΑ. Ακολουθούν οι Φιλιππίνες, η Γαλλία και το Μεξικό, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, οι χρήστες από τις Φιλιππίνες περνούν τον περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα (11 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο), ενώ στο Μεξικό οι χρήστες μένουν στη σελίδα για περίπου 9 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα.

Παρακάτω, τα στοιχεία δείχνουν πως το 27% των επισκεπτών του Pornhub είναι 18 έως 24 ετών, το 26% είναι 25 έως 34 ετών, ενώ 19% είναι 35 έως 44. Ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών του Pornhub είναι τα 37 έτη.

Όσον αφορά τους top όρους σε αναζητήσεις για το 2023, εντυπωσιακή αύξηση παρατηρήθηκε, κατά το Pornhub, στην αναζήτηση ερωτικών ταινιών με μεγαλύτερες γυναίκες, με τον όρο «milf» να κερδίζει τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των περισσότερων αναζητήσεων. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο όρος «hentai», ένας όρος που κατέχει την πρώτη θέση με τις περισσότερες αναζητήσεις για τρία συνεχόμενα έτη. Το «hentai» είναι ένα είδος ιαπωνικού μάνγκα και άνιμε, που χαρακτηρίζεται από απροκάλυπτα σεξουαλικοποιημένους χαρακτήρες και σεξουαλικά σαφείς εικόνες και πλοκές.

Παράλληλα, στην πρώτη θέση στις κατηγορίες παγκοσμίως βγήκε το λεσβιακό σεξ, όπως και στην Ελλάδα.

Τέλος, η κατηγορία που βγήκε πρώτη στους άντρες χρήστες του Pornhub ήταν το «Japanese» πορνό. Από την άλλη, πρώτη κατηγορία προτίμησης στις γυναίκες ήταν το λεσβιακό πορνό.

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία, επισκεφθείτε τη σελίδα του Pornhub.