H Ελεονώρα Μελέτη πραγματοποίησε μια πολύ κομψή εμφάνιση στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς κατεβαίνει υποψήφια για την Ευρωβουλή.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό σύνολο που αποτελούνταν από λευκό παντελόνι, λευκό τοπ και λευκό σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε τo look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες nude γόβες.

Γιατί να επιλέξετε ένα total white look

Το total white look είναι μια κλασική και κομψή επιλογή που μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό και πάντα ενημερωμένο στιλ. Το λευκό είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την καθαρότητα, την αθωότητα και το effortless chic. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Μπορείτε να αναμιγνύετε διαφορετικά υφάσματα, όπως βαμβάκι, λινό, μετάξι και δαντέλα για να προσθέσετε υφή και βάθος στο outfit. Προσθέστε ενδιαφέρον στο look με εξατομικευμένες λεπτομέρειες, όπως χρυσά αξεσουάρ, χρωματιστά γυαλιά ή μια it bag.

Το total white look απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι και την άνοιξη, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και τους χειμερινούς μήνες. Αναδείξτε το με κατάλληλα αξεσουάρ και ενδύματα για την εποχή.