Το μακιγιάζ ματιών τον τελευταίο χρόνο, με την άρδην αλλαγή της καθημερινότητάς μας, έχει αναδειχθεί ως το σημαντικότερο κομμάτι του μακιγιάζ για μια γυναίκα, καθώς πρόκειται για εκείνο το μέρος του προσώπου που είναι πάντα ορατό από τους πάντες -φοράμε δεν φοράμε μάσκα.

Οι τάσεις, λοιπόν, ενώ έρχονται και παρέρχονται με τα χρώματα και τα σχήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, υπάρχουν κάποιες διαχρονικές επιλογές που δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Όπως αυτή του εφέ της υγρής σκιάς ματιών, που προσθέτει μια glam διάθεση στη συνολική εικόνα και εμφάνισή μας. Πώς θα πετύχετε, λοιπόν, το εφέ της υγρής σκιάς με τον καλύτερο τρόπο; Διαβάζοντας παρακάτω θα πάρετε την απάντηση.

Πώς να πετύχετε τέλεια το εφέ της γυαλιστερής σκιάς τα μάτια

Ενώ, λοιπόν, η επιλογή μιας γυαλιστερής σκιάς στα μάτια δημιουργεί ένα εντελώς δραματικό αποτέλεσμα που τονίζει το βλέμμα ιδανικά, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλό να επιτευχθεί από ό,τι μπορεί να νομίζατε μέχρι πρότινος. Παρόλο, λοιπόν, που δεν είναι μια ιδιαίτερα περίπλοκη διαδικασία, υπάρχουν μερικά ζωτικά βήματα για να γίνει σωστά και ξεκινά με την σωστή προετοιμασία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το byrdie.com, εκεί που το αποτέλεσμα του «υγρού» ματιού συχνά πάει στραβά είναι όταν το προϊόν φθείρεται, μουτζουρώνει ή κάνει γραμμές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πριν φτάσετε στο στάδιο της προσθήκης της σκιάς στα μάτια σας πρέπει να τα προετοιμάσετε σωστά. Έτσι, μία σωστή βάση θα επιτρέψει στη σκιά ματιών να παραμείνει πολύ περισσότερο και θα αποτρέψει τυχόν γραμμές ή μουτζούρες. Αφού τοποθετήσετε το primer στο καπάκι των βλεφάρων σας χρησιμοποιήστε μια nude σκιά ματιών και, τέλος, προσθέστε τη σκιά που θα δώσει αυτό το εφέ της υγρασίας στα μάτια.

Όσον αφορά στη φόρμουλα της σκιάς δεν χρειάζεται να περιοριστείτε, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε υγρή ή κρεμώδη σκιά, σε μορφή πούδρας ή ακόμη και τζελ. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν με πινέλο ή με τα δάχτυλά σας, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε κινήσεις blending αλλά απλώς εφαρμόζετε ταμποναριστά ή πιέζετε το προϊόν στο καπάκι σας.

Τέλος, για να αποκτήσετε αυτό το γυαλιστερό και υγρό αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Glamour, υπάρχουν μερικά διαφορετικά προϊόντα ασφαλή για τα μάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως το καθαρό βάλσαμο ή λάδι. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν που χρησιμοποιείτε δεν είναι κολλώδες ή βαρύ, καθώς αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πολύ άβολο στην περίπτωση που εφαρμόζετε το εφέ από το πρωί στο μακιγιάζ σας.