Αν ένα πράγμα μας δίδαξε η πανδημία, αυτό είναι σίγουρα ότι ο χρόνος περνάει και οι ευκαιρίες δεν ξαναδίνονται, όχι πάντα τουλάχιστον. Αναφορικά με τον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ, αυτό που φέτος όλοι οι επαγγελματίες του χώρου συστήνουν είναι να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας και να τολμήσουμε επιλογές που μέχρι πρότινος σίγουρα θα διστάζαμε να κάνουμε.

Μία από τις τάσης της χρονιάς, λοιπόν, για την άνοιξη- καλοκαίρι του 2021 αναφορικά με το μακιγιάζ ματιών είναι και τα έντονα χρώματα. Ήδη από την προηγούμενη χρονιά είχαν γίνει τα πρώτα βήματα, με τους επαγγελματίες μακιγιέρ και ειδικούς στο χώρο του μακιγιάζ να αναγνωρίζουν ότι αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά της απελευθέρωσης της δημιουργικότητας, φέρνοντας χαρά και χρώμα στη ζωή εκείνων που θα το τολμήσουν!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να παίξετε και να πειραματιστείτε με τα χρώματα και να τολμήσετε ζουμερές, φωτεινές αποχρώσεις στα μάτια σας όπως το πράσινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το μπλε για μια εμφάνιση που φωνάζει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, οι ειδικοί προτείνουν είτε να χρησιμοποιήσετε μία μόνο σκιά για να εφαρμόσετε στο καπάκι του ματιού σας, είτε, οι πιο τολμηρές τουλάχιστον, να αναμείξετε περισσότερα χρώματα για μία απροσδόκητη εμφάνιση.

Μια επιλογή για επιπλέον θεατρικότητα και δράμα, είναι οι μεταλλικές σκιές στα μάτια, οι οποίες λειτουργούν ως ένα είδος «κοσμήματος» για το πρόσωπό σας. Εάν δεν είστε τόσο τολμηρές και δεν θέλετε ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε και πάλι χρώμα, μετριάζοντάς ωστόσο την έντασή του, φορώντας μια μάσκαρα με χρώμα.