Η δημοφιλής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Τέιλορ Σουίφτ, βραβευμένη ουκ ολίγες φορές μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να αναδειχθεί στις αγαπημένες στάρ του κοινού, από πολύ μικρή ηλικία. Κάθε της λαμπερή εμφάνιση σχολιάζεται, ενώ δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη καθώς τόσο το σώμα, όσο το πρόσωπό και τα μαλλιά της είναι πάντα στην εντέλεια.

Αναρωτιέστε, λοιπόν, πως αυτή η πολυάσχολη και ακριβοθώρητη σταρ καταφέρνει να διατηρήσει υγιή τα μαλλιά, το σώμα και το δέρμα της; Το μυστικ, λοιπόν, κρύβεται στη διατροφή της. Παρόλο που η Σουίφτ λατρεύει να μαγειρεύει και να τρώει, γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι πιο υγιεινές επιλογές που έχει και φροντίζει, σχεδόν πάντα, να τις προτιμά.

Για παράδειγμα, πίνει φυσικό χυμό πορτοκαλιού το πρωί αντί για έτοιμο συσκευασμένο χυμό που περιέχει και ζάχαρη. Προτιμά το πρωινό της να είναι πλούσιο με αβγά, τηγανίτες φαγόπυρου, ζαμπόν και άλλα, αλλά το ισορροπεί με ελαφριά γεύματα και δείπνα. Η Τέιλορ κολλάει σε θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα, ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να ενσωματώνει όχι και τόσο υγιεινές απολαύσεις στη διατροφή της κατά τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα, ό,τι τρώει, η επιτυχημένη τραγουδίστρια το «καίει» με την κανονική ρουτίνα άσκησης. Παρόλο που ο στόχος της δεν είναι να χάσει βάρος, αλλά να παραμείνει σε φόρμα και υγιής, είναι σκληρή και πιστή στην άσκηση για την πρόληψη του λίπους και για να βοηθήσει το σώμα της να απελευθερώσει τις τοξίνες.