Ουκ ολίγες είναι οι παρανοήσεις σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση. Διαβάστε δύο συνηθισμένα σφάλματα που πολλοί κάνουν

Χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα για να μειώσετε το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών: Η έλλειψη ύπνου και το στρες, καθώς και η κατανάλωση αλμυρών φαγητών μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο γύρω από τα μάτια.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν λύνεται με τη χρήση ενυδατικών κρεμών, διότι οι κρέμες αυτές συγκρατούν την υγρασία στην επιδερμίδα και παρατείνουν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε τζελ ματιών για να σταματήσει το πρήξιμο.

Ψεκάζετε τα ρούχα σας με άρωμα: Πολλές γυναίκες ψεκάζουν τα ρούχα νομίζοντας πως έτσι θα καταφέρει να διατηρηθεί το άρωμα πάνω τους. Κάνουν λάθος όμως, καθώς τα αρώματα είναι φτιαγμένα για να απορροφούνται στο δέρμα και όχι σε υφάσματα.

Με το να ψεκάζετε τα ρούχα σας με άρωμα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους αφήνετε λεκέδες και στάμπες. Πριν ντυθείτε, θα πρέπει να ψεκάζετε με άρωμα τους καρπούς σας, τις κλειδώσεις πίσω από τα γόνατα, το λαιμό και πίσω από τα αυτιά.

Πηγή: myworld.gr