Διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά από 3 έως 12 ετών διοργανώνει η Flik Flak για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της, αναζητώντας – γιατί όχι; – τους μελλοντικούς σχεδιαστές των ρολογιών της!

Προσκαλούνται λοιπόν τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας το ρολόι που θα τους άρεσε να φορούν. Και με αυτό το ζητούμενο υπάρχει μόνο ένας κανόνας: να ζωγραφίσουν ελεύθερα και με όλη τους τη φαντασία!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2012 στα καταστήματα και τα πολυκαταστήματα που πωλούνται τα ρολόγια Flik Flak και απ’ όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια συμμετοχής.

Τα 10 πρώτα καλύτερα σχέδια θα βραβευτούν με ένα ρολόι Flik Flak (ανάλογα με την ηλικία του νικητή) ενώ 100 ακόμη σχέδια θα βραβευτούν με σακίδια και πορτοφόλια Flik Flak.

Η Flik Flak είναι η πιο διάσημη ελβετική μάρκα παιδικών ρολογιών στον κόσμο, που βοηθάει τα παιδιά να μαθαίνουν την ώρα, από το 1987. Είναι η πρώτη μάρκα ρολογιών που έκανε την εκμάθηση της ώρας, παιχνίδι. Τα ρολόγια Flik Flak είναι ελβετικής κατασκευής, διαθέτουν γερή, αλουμινένια κάσα και ορυκτό κρύσταλλο που δεν χαράζεται. Η ενέργειά τους τροφοδοτείται από τον ελβετικό μηχανισμό quartz με τον οποίο είναι εξοπλισμένα, ενώ είναι και ανθεκτικά στους κραδασμούς και πλένονται στο πλυντήριο στους 40º C.