H Swarovski αναγγέλλει με υπερηφάνεια δύο νέες σειρές ρολογιών, οι οποίες ανήκουν στην τρίτη συλλογή ρολογιών.

Αυτές οι πρόσθετες σειρές, οι οποίες διακρίνονται για τις ακόμη πιο προσιτές τιμές τους χωρίς να υποβαθμίζεται το στυλ, αποτελούν τον πυρήνα της συλλογής ρολογιών της Swarovski για το 2011 που περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα σε 17 παραλλαγές.

Τα μοντέλα αυτά απευθύνονται στη νέα γενιά πελατών Swarovski. Πολλές από τις γυναίκες αυτής της γενιάς έχουν ήδη αγκαλιάσει τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της επωνυμίας, όπως τα γούρια, τις κλειδοθήκες και τα μενταγιόν.

Τα νέα μοντέλα πρόκειται να είναι πιο προσιτά, δίνοντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να προσθέσουν στη συλλογή κοσμημάτων και μοδάτων αξεσουάρ τους ένα ρολόι με την υπογραφή αυτής της καταξιωμένης επωνυμίας.

Τα άψογα πρότυπα ποιότητας αποτελούν εγγύηση για κάθε κομμάτι Swarovski, χάρη στην ακρίβεια και την τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται στην ελβετική ωρολογοποιία.

Ολόκληρη η συλλογή ρολογιών εκφράζει τη δημιουργία, την καινοτομία και την τελειότητα και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

AILA

Με αυτό το πρώτο μοντέλο, η Swarovski θέλησε να δημιουργήσει ένα ρολόι που ξεχειλίζει από θηλυκότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση. Καθώς το ρολόι είναι εμπνευσμένο από τη σειρά «Iconic Chain» της Swarovski, η κάσα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να τοποθετηθούν γούρια στην κάσα του ρολογιού.

CITRA Sphere

Μοντέρνο και κομψό, το «Citra» εκφράζει το σύγχρονο και διαχρονικό σχέδιο που θα γοητεύσει τις νεαρές πελάτισσες οι οποίες αναζητούν ένα ρολόι που φοριέται κάθε μέρα.

Πιστό στην παράδοση των υπόλοιπων ρολογιών με κυκλικό σχήμα, όπως το «Octea Lady», το «Citra Sphere» αποτελεί ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μόδας σε διάφορα χρώματα που ποικίλουν από το λευκό, το μαύρο, το φούξια και το ανοιχτό πράσινο έως την απόχρωση του ροζ χρυσού και το ασημί.

CITRA Square

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το «Citra Square» με το τολμηρό και γεμάτο γωνίες σχέδιο συνδυάζει τέλεια το σύγχρονο και το κλασικό στυλ. Οι λιτές γραμμές κυριαρχούν στο design δημιουργώντας μια ιδιαίτερα εναρμονισμένη εμφάνιση.