Μια εξοργισμένη γυναίκα περιέγραψε στην κοινότητα «Wedding Shaming» του Reddit την ιστορία ενός επερχόμενου γάμου στον οποίο μπορεί να λάβει ή να μη λάβει μέρος αυτό το φθινόπωρο, καθώς μια «στενή φίλη» ετοιμάζεται να παντρευτεί.

«Είμαι παράνυμφος μιας στενής μου φίλης», ανέφερε η γυναίκα. «Είναι σίγουρα ένας καλός άνθρωπος, αλλά τώρα βλέπω μια διαφορετική πλευρά της», έγραψε η χρήστης με το όνομα «arncat91».

«Σίγουρα πίεσε τον αρραβωνιαστικό της να της κάνει πρόταση γάμου όταν εκείνος έπαιρνε ακόμα το πτυχίο του. Έφτασε κοντά στο επίπεδο τελεσίγραφου, αλλά εκείνος το έκανε μόλις αποφοίτησε», συνέχισε. Πρόσθεσε επίσης: «Η νύφη είναι θρησκευόμενη και κάνει τα πράγματα κάπως παραδοσιακά και περιμένει να ζήσουν μαζί αφότου παντρευτούν. Οι γονείς της είναι επίσης πλούσιοι – και αυτό είναι που με τσαντίζει για αυτόν τον γάμο», έγραψε η φίλη.

«Αν ήξερα ότι αναμένεται να πληρώσω τόσα πολλά», συνέχισε στο δημόσιο φόρουμ, «θα είχα αρνηθεί να γίνω παράνυμφος. Ωστόσο, η νύφη δεν ήταν ειλικρινής για το κόστος».

«Μόνο το Σαββατοκύριακο του bachelorette κόστισε 1.000 δολάρια», σύμφωνα με την «arncat91». «Το δέχτηκα αυτό, καθώς βρισκόμαστε σε μια ακριβή πολιτεία», σημείωσε (δεν είπε σε ποια).

«Ωστόσο», πρόσθεσε η γυναίκα, «πρέπει επίσης να πληρώσουμε το catering για το bridal shower της, καθώς και ένα δώρο».

Για την ίδια την ημέρα του γάμου, συνέχισε η γυναίκα, η νύφη «έριξε τη βόμβα σήμερα ότι θέλει έναν επαγγελματία μακιγιέρ και κομμωτή να μας κάνει το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου». Αυτό θα κοστίσει «300 δολάρια συνολικά», συμπλήρωσε.

«Έχω φτάσει στα όριά μου για τα έξοδα και είπε ότι αν κάνω μόνη μου το μακιγιάζ πρέπει να κάνω εξάσκηση και να στείλω μια φωτογραφία για έγκριση. Το χτένισμα που θέλει να έχουμε όλες ΔΕΝ θα λειτουργήσει στα μαλλιά μου», πρόσθεσε η φίλη, καθώς «είναι πολύ κοντά».

Η φίλη συνέχισε: «Της έστειλα μια φωτογραφία εξηγώντας ότι τα μαλλιά μου δεν είναι αρκετά μακριά και τη ρώτησα αν μπορώ να κάνω έναν χαμηλό κότσο». Σύμφωνα με την ίδια, η μέλλουσα νύφη απάντησε: «Θα δω αν κάποιος άλλος είναι εντάξει με αυτό γιατί θα χαλάσει το ομοιόμορφο look».

«Αν ήξερα ότι επρόκειτο να γίνει μια ήπια bridezilla, θα είχα αρνηθεί ευγενικά και θα είχα παρευρεθεί ευχαρίστως ως καλεσμένη».

Σε μεταγενέστερη επεξεργασία της ανάρτησης, η γυναίκα πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, όλους! Χαίρομαι που άλλοι άνθρωποι καταλαβαίνουν τον τρόπο σκέψης μου σε αυτό το θέμα και έχω δίκιο που είμαι απογοητευμένη».

Σημείωσε επίσης: «Αν πρέπει να πληρώσω για το επαγγελματικό μακιγιάζ και τα μαλλιά [αντί να κάνω] το δικό μου μακιγιάζ, δεν θα πάω στην εκδήλωση».

«Το σύνολο που θα ξοδέψω για αυτόν τον γάμο είναι 2.000 δολάρια», τόνισε ακόμη.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε σύντομα εκατοντάδες αντιδράσεις και σχόλια…