Έχοντας βάλει στόχο να γίνει ένας «εξωγήινος διάβολος», ο Marcelo «B-Boy» De Souza Ribeiro έχει κατά νου μια νέα διαδικασία για να ενισχύσει την εμφάνιση του. Ο 40χρονος, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο «πιο τροποποιημένος άνδρας στον κόσμο», αποφάσισε να αφαιρέσει το περιττό δέρμα και τους μυς από τα χέρια του.

«Η εμφάνιση που ήθελα στα χέρια μου ήταν αυτή ενός εξωγήινου», δήλωσε ο Ribeiro σύμφωνα με το nypost.com. «Αντλούσα έμπνευση από ταινίες και ντοκιμαντέρ που παρακολουθούσα για τα UFO». Ο καλλιτέχνης τατουάζ με έδρα το Σάο Πάολο της Βραζιλίας ισχυρίζεται ότι η όλη διαδικασία χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί και κόστισε περίπου 830 δολάρια.

«Έκανα μια νέα τροποποίηση που δεν υπάρχει ακόμα στον κόσμο», δήλωσε ο Ribeiro. «Είχα ερευνήσει τις τροποποιήσεις του σώματος στον κόσμο και από ό,τι είδα, κανείς δεν έχει φτιάξει ακόμη κάτι παρόμοιο». Ο Ribeiro, ο οποίος είναι καλυμμένος με σχεδόν 1.500 τατουάζ, δήλωσε ότι ξεκίνησε τη διαδικασία τον Φεβρουάριο αφαιρώντας το περιττό λίπος από τις το αριστερό του χέρι σε μια προσπάθεια να το κάνει πιο λεπτό.

«Τώρα, έχω αφαιρέσει μυς και δέρμα με χειρουργικό νυστέρι για να κάνω τα χέρια όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που θέλω», είπε. «Ήθελα να φαίνεται φυσικό, σαν να γεννήθηκα με αυτό το σχήμα».

Ο πατέρας τριών παιδιών έχει επίσης υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει κομμένη γλώσσα, περίεργα δόντια και άλλα εμφυτεύματα στο δέρμα του. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει ξοδέψει περίπου 36.945 δολάρια για τη μεταμόρφωσή του όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ribeiro υποστήριξε επίσης ότι το 98% του σώματός του έχει τροποποιηθεί.

Ο καλλιτέχνης τατουάζ έγινε γνωστός όταν αποφάσισε να υποβληθεί σε μια διαδικασία που θα χώριζε τα δάχτυλά του σε ένα μόνιμο σχηματισμό «V». «Άρχισα να βλέπω τη δυνατότητα να κάνω ένα άνοιγμα ανάμεσα στα δάχτυλα, όπου μπορείς να έχεις ένα μόνιμο σχίσμα», θυμήθηκε ο Ribeiro. «Μετά τον τρόπο με τον οποίο έφτιαξα αυτό το χέρι, ήθελα να κάνω και το άλλο να έχει διαφορετική μορφή. Η διαδικασία μελετήθηκε δύο εβδομάδες πριν από το χειρουργείο και αφαιρέσαμε τον δείκτη», συνέχισε.

Συνολικά, ο καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά και πόνεσε μόνο λίγο. Είπε ότι ο κόσμος λατρεύει τη νέα του εμφάνιση. «Στην αρχή, οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι με το πώς έμοιαζε το χέρι», δήλωσε ο Ribeiro. «Σήμερα, πάντα με ρωτούν για τα χέρια και για να βγάλουν φωτογραφίες».

Ο Ribeiro είπε ότι δεν έχει «καμία δυσκολία στον χειρισμό οποιασδήποτε δραστηριότητας που κάνω με τα χέρια μου. Μπορώ να πληκτρολογώ, να πιάνω και να παίζω μουσικά όργανα – όλα είναι φυσιολογικά. Δεν μετανιώνω για τη διαδικασία. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος».