Ένας οπαδός του ποδοσφαίρου από το Περμ της Ρωσίας αποφάσισε να αναπαραστήσει τους πανηγυρισμούς μεγάλων αστέρων, κάνοντας απλά… καθημερινά πράγματα μέσα στο σπίτι του. Φυσικά το βίντεο που δημιούργησε έγινε γρήγορα viral με εκατομμύρια θεάσεις.

Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο διάσημος πανηγυρισμός του «Siiiiuuuu», τον οποίο εμπνεύστηκε και εδραίωσε όσο αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον έχει διατηρήσει ακόμη και σήμερα που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Στο βίντεο παρουσιάζονται οι πανηγυρισμοί του Κιλιάν Μπαπέ και του Αντουάν Γκριεζμάν.

Στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οπαδός πήρε ένα ανοιχτήρι και προτού βγάλει το φελλό από το μπουκάλι κρασί, το… έντυσε με τη φιγούρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ανεβοκατεβάζοντας τα χερούλια «δημιούργησε» τον γνωστό πανηγυρισμό.

Όσον αφορά στον σέντερ φορ της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας, ο… δημιουργός χρειάστηκε ένα κομμάτι βούτυρο, ένα καυτό τηγάνι και μια οδοντογλυφίδα πάνω στην οποία κόλλησε τη φιγούρα του Κιλιάν Μπαπέ, ενώ είναι γονατιστός. Κάρφωσε το ξύλο πάνω στο βούτυρο που έλιωνε και παρουσίασε το γνωστό… γλίστρημα με τα γόνατα του Γάλλου επιθετικού.

Κι όσο για τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ» και μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, εκεί χρειάστηκε μεγαλύτερη… έμπνευση, καθότι ο χορευτικός πανηγυρισμός του Αντουάν Γκριεζμάν δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Ωστόσο τα κατάφερε «κολλώντας» τη φιγούρα του πάνω σε μια κρεμάστρα.