Μια γυναίκα έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της, αφού από μια νεαρή με λευκό δέρμα και ξανθιά μαλλιά, είναι πλέον μελαχρινή με τατουάζ από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών, ενώ έχει και διχαλωτή γλώσσα σαν ερπετό.

Η Orylan από το Χιούστον του Τέξας αναφέρει ότι είναι μοντέλο τατουάζ και έχει σχέδια που ξεκινούν από το κεφάλι της και καλύπτουν όλα τα μέρη του σώματος της, ενώ έχει ακονίσει τα δόντια της και κόψει τη γλώσσα της στη μέση, ώστε να μοιάζει με εκείνη των ερπετών.

Μάλιστα, σε σειρά βίντεο στο TikTok έχει ανεβάσει φωτογραφίες με την εμφάνιση που είχε, πριν ξεκινήσει την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της, σύμφωνα με την thesun.co.uk. Όπως αναφέρει αισθάνεται άνετα το σώμα της και τις αλλαγές που έχει κάνει, όμως ορισμένοι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις της. Έτσι, λένε πως είναι «δαίμονας» και ότι προέρχεται από «οικογένεια με προβλήματα», με την οποία «δεν έχει σχέσεις».

«Πιστεύουν ότι είμαι δαίμονας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «μεγάλωσα με όλη την οικογένειά μου. Οι περισσότεροι άνθρωποι με κοιτάζουν και πιστεύουν ότι με εγκατέλειψαν, δεν έχω οικογένεια ή ότι δεν με αγαπούν. Ολόκληρη η οικογένειά μου είναι στη ζωή μου δόξα τω Θεώ».

@orylandoesnotexist_

How do y’all make peace with Cat and Dogs😹💔… check out my Instagram and my YouTube @orylan1999.. i post on it Daily.…#itsorylanitsorylan9orylan1999ls #tiktok #dog #tiktokhoustontiktokhoustonampire #vampirebodymodltonguesplitfmyselft#fyptattoosahoustontattooconvention2021ahoustontattootist

♬ original sound – Orylan

Παράλληλα, αναφέρει πως «έχω μια πολύ υποστηρικτική και αγαπημένη οικογένεια», σημειώνοντας πως «μεγάλωσα πραγματικά Χριστιανή και πιστεύω στον Θεό».

Τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της έχουν πέσει βροχή, με ορισμένους να υποστηρίζουν την επιλογή της, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι δεν έπρεπε να κάνει τις συγκεκριμένες αλλαγές.

«Είσαι πολύ όμορφη χωρίς τατουάζ», ανέφερε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε πως «ήσουν υπέροχη πριν τα τατουάζ, αλλά αν είσαι πιο ευτυχισμένη τώρα αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία!».