Το βίντεο ενός γυμνού άντρα στο οποίο φαίνεται πως μια νεκρή πέρδικα κρέμεται από τα γεννητικά του όργανα έχει γίνει viral και πολλοί άνθρωποι το αποκαλούν «παράξενο». Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 125.000 views στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και περισσότερα από 1.100 σχόλια σε 24 ώρες, δείχνει τον κυνηγό να φορά μόνο κάλτσες και μπότες, σύμφωνα με το Jam Press.

Κρατά και ένα όπλο, πάνω στο οποίο υπάρχουν δεμένα κάποια νεκρά πουλιά.

«Σήμερα είχαμε ένα εκπληκτικό κυνήγι, πραγματικά περάσαμε υπέροχα», λέει ο άντρας στην κάμερα. «Έτσι είναι ξάδερφε, αυτό δεν σταματά».

«Αυτό συνεχίζεται κάθε χρόνο με το ίδιο σύστημα για να πιάσουμε όσες περισσότερες πέρδικες, κάθε χρόνο και να περάσουμε καλά και να γίνουμε πλούσιοι, πολύ πλούσιοι. Ζήτω η Ισπανία», συνεχίζει ο άντρας, σύμφωνα με τη New York Post.

Ορισμένοι σχολιαστές βρήκαν το βίντεο ξεκαρδιστικό. «Από ποια σπηλιά μας έρχεται;», σχολίασε κάποιος. «Από την παλαιολιθική εποχή», απάντησε κάποιος άλλος.

«Η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια», παρατήρησε κάποιος σε ένα άλλο σχόλιο.

Ένα ισπανικό πολιτικό κόμμα επικαλέστηκε το βίντεο για να προωθήσει τις θέσεις του. Το PACMA (Κόμμα ενάντια στην Κακομεταχείριση των Ζώων) σχολίασε για το βίντεο ότι «η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία».

«Σας ευχαριστούμε κυνηγοί που κάνετε εκστρατεία για εμάς κάθε μέρα. Θυμηθείτε ότι η ψήφος αυτών των ανθρώπων αξίζει το ίδιο με τη δική μας».