Μια από τις ανερχόμενες influencers στο TikTok είναι η 20χρονη Chloe Liem που απέκτησε φήμη καταγράφοντας τον πολυτελή βίο που διάγει η κόρη ενός μεγιστάνα, με σχεδόν αποκλειστική απασχόληση να ξοδεύει τα λεφτά του πατέρα της και κατά χιλιάδες ευρώ καθημερινά, μάλιστα.

Η ίδια αυτοχαρακτηρίζεται ως «stay at home daughter», δηλαδή, κόρη που μένει στο σπίτι με τους γονείς της. Η Chloe Liem ζει στην Σιγκαπούρη, μια χώρα που περηφανεύεται πως έχει το έκτο καλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο και τα βίντεο της παρουσιάζουν τις εμπειρίες της ως πάμπλουτη φοιτήτρια, η οποία δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει παρά μόνο να αγοράσει πανάκριβα κοσμήματα, ρούχα και τσάντες.

@chloeabeth4545

It’s a full-time job

♬ Originalton – Tvd

Φυσικά, αυτό στα social media μπορεί να έχει ακόλουθους, αλλά έχει κι επικριτές. Ιδίως ένα βίντεο όπου εξηγεί πόσα χρήματα ξοδεύει καθημερινώς, το οποίο έχει περισσότερες από 9,5 εκατομμύρια θεάσεις. Σ’ αυτό δείχνει τις στάσεις που κάνει σε καταστήματα των κορυφαίων brands και τις αγορές που κάνει.

«Προφανώς το ένα έφερε το άλλο και το επόμενο πράγμα που ήξερα ήταν ότι ξόδεψα 5 χιλιάδες δολάρια για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια», λέει. Στη συνέχεια συναντιέται με τέσσερις φίλες της για μεσημεριανό στο βραβευμένο με αστέρια Michelin εστιατόριο Imperial Treasure, ξοδεύοντας, άλλα 800 δολάρια για το γεύμα.

Στο τέλος του βίντεο, επιστρέφοντας στο σπίτι με το αμάξι των γονιών της, λέει ότι όλα όσα ξόδεψε τα θεωρεί δωρεάν, καθώς δεν ήταν δικά της χρήματα. «Χρεώνω τα πάντα στην πιστωτική κάρτα του πατέρα μου», αναφέρει.

Η πρώτη φορά στο μετρό και ο εκνευρισμός

Η Chloe Liem συχνά πυκνά εκνευρίζεται που οι ακόλουθοί της τη ρωτούν τι δουλειά κάνει, ενώ πρόσφατα έγινε και πάλι viral καθώς για πρώτη φορά στη ζωή της χρησιμοποίησε το μετρό της Σιγκαπούρης. «Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά», σημείωσε και υπογράμμισε πως όλο αυτό, δηλαδή το να παίρνει το τρένο για να μετακινείται, της προκαλεί σύγχυση.

Βέβαια, ενίοτε δείχνει να έχει και διάθεση να αυτοσαρκαστεί και εξηγεί ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας «stay at home daughter», αρχίζοντας από το ότι είναι απαραίτητο να έχεις πατέρα μεγιστάνα κι όλα τα υπόλοιπα στη συνέχεια έχουν να κάνουν με τα χρήματά του και τι αυτά προσφέρουν – από τα πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία, στην αγοραστική ικανότητα, στην ευχέρεια να κάνεις διακοπές με πολυτελές σκάφος στα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι ή στη νότια Γαλλία και το χειμώνα να μπορείς να πηγαίνεις σε κάποιο πανάκριβο θέρετρο σε κάποιον από τους διάσημους προορισμούς.

@chloeabeth4545

Replying to @goglowboy Fact checked this with my friends, they said it was accurate #stayathomedaughter #starterpack #nepobaby #superrichkids #oldmoney #fyp

♬ original sound – Chloe L.