Μια από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τους περισσότερους τουρίστες είναι το Λονδίνο κι έτσι θα φανταζόταν κανείς πως είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς μια φωτογραφία που κανείς άλλος δεν έχει ξανατραβήξει.

Όμως ο Lukas Spencer φωτογραφίζει τη βρετανική πρωτεύουσα από ένα σημείο που οι περισσότεροι δύσκολα θα φτάσουμε: την κορυφή υψηλών κτηρίων.

Ο Spencer «εξερευνά» την πόλη τη νύχτα και τότε είναι που αποτυπώνει στο φακό του αυτές τις εκπληκτικές εικόνες. Ανακάλυψε την αγάπη του για αυτού του είδους τη φωτογραφία πριν από πέντε χρόνια και πλέον συμμετέχει σε μια ομάδα φωτογράφων- «εξερευνητών» που γυρίζουν τον κόσμο και φωτογραφίζουν.

«Γίνεται πολλή προετοιμασία πριν καν φτάσω στο Λονδίνο. “Χτενίζω” πιθανές τοποθεσίες και εξετάζω και το θέμα της πρόσβασης ώστε όλα να κυλήσουν όσο πιο ομαλά γίνεται», εξηγεί ο ίδιος στη Daily Mail.

Παρότι το αγαπημένο του μέρος για φωτογράφιση είναι το Λονδίνο, πλέον ο Spencer ενδιαφέρεται και για πιο εξωτικούς προορισμούς για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Κάθε ανάβαση είναι μια μοναδική εμπειρία από την οποία φεύγω όχι μόνο με τις φωτογραφίες αλλά και με τρελές ιστορίες που ακολουθούν τέτοιου είδους εξορμήσεις. Φιλοδοξώ να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται και τώρα ταξιδεύω στο Χονγκ Κονγκ και την Κίνα, επισκεπτόμενος όσο περισσότερα μέρη μπορώ. Στόχος μου είναι σύντομα να πάω στο Ντουμπάι και τις ΗΠΑ».

daredevilLondon7 daredevilLondon6 daredevilLondon5 daredevilLondon4 daredevilLondon3 daredevilLondon2 daredevilLondon1