Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων ετών. Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές που καθηλώνουν το κοινό και έχουν ξεχωρίσει για τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Με λίγα μόλις λεπτά που την παρακολουθείς, μεταφέρεσαι σε μια άλλη εποχή μιας άλλης Ελλάδας. Σύμφωνα με το σενάριο τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στο Θεσσαλικό κάμπο. Πού είναι όμως στην πραγματικότητα το «χωριό» στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα; Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σκηνικό που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για την σειρά και βρίσκεται στα Σπάτα.

Η υπόθεση της επιτυχημένης σειράς

Ο Δούκας Σεβαστός, ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ένας ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας στη Θεσσαλία. Ο ίδιος προσπαθεί με οποιονδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές. Σκοπός του είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη δική του περιουσία.

Η μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, στην προσπάθειά της να μεγαλώσει τις 2 μικρότερες αναγκάζεται ύστερα από πολλές πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Η συμφωνία είναι να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Δούκα, τον Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα και επιπλέον να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Τα πράγματα, όμως, εξελίσσονται με δραματικό τρόπο καθώς το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Άγριες Μέλισσες: Πού βρίσκεται στην πραγματικότητα το σπίτι της οικογένειας Σταμίρη

Ένα από τα σκηνικά που βλέπουμε συχνά στη σειρά είναι το σπίτι της οικογένειας Σταμίρη. Το σπίτι, λοιπόν, που στην σειρά εμφανίζεται λίγο έξω από το χωριό Διαφάνι βρίσκεται επίσης μέσα στην Αττική και συγκεκριμένα έξω από τα στούντιο της Φίνος Φιλμς στα Σπάτα. Το τηλεοπτικό σπίτι, λοιπόν, της Ελένης, της Δρόσος και της Ασημίνας Σταμίρη το οποίο αποτελεί ίσως το πιο αγαπητό τηλεοπτικό σπιτικό της ελληνικής τηλεόρασης είναι αρκετά κοντά από το κέντρο της Αθήνας όπως επισημαίνει το exploringgreece.tv.

Την εντυπωσιακή αγροικία η οποία βρίσκεται καλά κρυμμένη στην ευρύτερη περιοχή των Σπάτων στα Μεσόγεια Αττικής, μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο. Είναι πλάνα από το κανάλι Up Stories του Youtube.

Δείτε το από ψηλά…