Ο Steve Wozniak είναι ο άνθρωπος που ίδρυσε παρέα με τον Steve Jobs την Apple, αν και μας λέει τώρα πως δεν θα βιαζόταν να αγοράσει το iPhone X, γιατί πιστεύει πως είναι παρόμοιο με τα προηγούμενα μοντέλα.

Μιλώντας στο δίκτυο CNBC, είπε χαρακτηριστικά: «Ανησυχώ απλώς για αυτά που μου προσφέρει. Θα περιμένω λοιπόν και θα το παρακολουθώ. Είμαι ευχαριστημένος με το iPhone 8 μου, που είναι το ίδιο με το iPhone 7, που είναι το ίδιο με το iPhone 6 για μένα».

Όταν τον ρώτησαν μάλιστα αν πιστεύει πως το X θα είναι ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα για τον ίδιο, δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει: «Δεν νομίζω πως καμία από τις αναβαθμίσεις μου έχει υπάρξει πραγματικά μεγάλο άλμα. Για κάποιον λόγο, το iPhone X θα είναι το πρώτο iPhone στο οποίο δεν αναβάθμισα την πρώτη μέρα. Αλλά θα το κάνει η γυναίκα μου, θα είμαι έτσι κοντά ώστε να το δω».

AP_8404240445

Για την ιστορία, ο Wozniak τράβηξε χωριστό δρόμο από την Apple ήδη από το 1985, όταν το iPhone δεν υπήρχε καν στα άμεσα σχέδια του διδύμου. Παρόλα αυτά, ήταν πάντα υπέρμαχος των προϊόντων της Apple και ειδικά του iPhone τα τελευταία χρόνια, ο λόγος του έχει λοιπόν άλλη βαρύτητα…