Το deal του καλοκαιριού είναι γεγονός με την Λίβερπουλ να ανακοινώνει τον Κώστα Τσιμίκα με ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις εγκαταστάσεις της.

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε το Νο21 και οι Ρεντς τον παρουσίασαν με ένα εξαιρετικό βίντεο που δίνει επίσημη μορφή στην συμφωνία Ολυμπιακού – Λίβερπουλ.

https://twitter.com/LFC/status/1292883027421519873

Ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

 Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: «Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».