Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι το καλύτερο μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Ντνίπρο στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και οι οπαδοί περιμένουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες μπορεί να αφορούν και έναν Έλληνα παίκτη που παίζει στο εξωτερικό.

Από τη στιγμή που πλησίαζε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, κάθε συζήτηση για μεταγραφικά θέματα σταμάτησε στους Πράσινους και όλοι εστίασαν στον αγώνα με τη Ντνίπρο. Ήταν πολύ σημαντικό, άλλωστε, να πάνε όλα καλά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, όπως είναι πολύ σημαντικό για το κλαμπ το να καταφέρει να μπει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέτος, είτε πρόκειται για το Champions League είτε για το Europa League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λοιπόν, έκανε αυτό που έπρεπε στον πρώτο αγώνα με τη Ντνίπρο και τώρα, με την ψυχολογία όλων ανεβασμένη, επανέρχονται τα μεταγραφικά σενάρια. Και επανέρχονται από την Τουρκία, όπου προσπαθούν να καταλάβουν τι θα γίνει με τον Μανώλη Σιώπη. Το θέμα έχει ως εξής: Ο διεθνής Έλληνας χαφ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τραμπζονσπόρ για ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές στο ένα εκατ. ευρώ.

Μανώλης Σιώπης

Αυτό το «όχι», λοιπόν, έχει προβληματίσει τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να καταλάβουν αν ο Σιώπης μιλάει με άλλη ομάδα. Έτσι, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν ξανά φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού. Ένα ενδιαφέρον που δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν στις τάξεις των Πράσινων, θα είχε όμως λογική αν όντως υφίσταται.

Οι Πράσινοι, άλλωστε, έχουν στον προγραμματισμό τους την απόκτηση ενός παίκτη για το κέντρο, ενός χαφ που θα βοηθάει πολύ ανασταλτικά, ενώ παράλληλα έχουν άμεση ανάγκη από Έλληνες παίκτες για τη λίστα της UEFA, αν τελικά η ομάδα προκριθεί όντως σε κάποιον όμιλο. Δεν θα ήταν καθόλου παράλογο, επομένως, το να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός για τον Σιώπη ή και το να συζητάει μαζί του.