Η Μπάγερν Μονάχου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Χάρι Κέιν και περιμένει πλέον από την Τότεναμ να αλλάξει στάση και να δεχθεί να τον πουλήσει φέτος για να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε ένα χρόνο, με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρονται στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που προσφέρει στον παίκτη.

Το ενδιαφέρον των Γερμανών για τον διεθνή Άγγλο φορ έγινε γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, με τα ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή να κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συμφωνία που δεν είναι αρκετή, όμως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αφού θα πρέπει να πουν το «ναι» και οι Λονδρέζοι, με τους οποίους δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο.

Η Τότεναμ απέρριψε την τελευταία πρόταση της Μπάγερν που ήταν στα 80 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη όμως να επιμένει ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, έχοντας αποφασίσει να περιμένει ένα χρόνο, αν χρειαστεί, ώστε να πάει στο Μόναχο ως ελεύθερος.

Τι συμβόλαιο, όμως, έχουν προτείνει οι Βαυαροί στον Κέιν και τον έπεισαν; Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η πρόταση της Μπάγερν είναι για συμβόλαιο μέχρι το 2028 με τις ετήσιες απολαβές να ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν συνηθίζει να προσφέρει στους παίκτες της η μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας, δείχνοντας έτσι πόσο πολύ θέλει τον Κέιν, ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ μέσα σε μια 5ετία.