Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2022-23 και το πού θα διεξαχθεί εξελίχθηκε, όπως θυμόμαστε όλοι, σε ένα αδιανόητο σίριαλ με την ΕΠΟ να μιλάει με κάμποσες χώρες του εξωτερικού και με κάμποσες ελληνικές πόλεις πριν καταλήξει στον Βόλο, οπότε αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί για τη σεζόν που έρχεται.

Σε κάθε χώρα του πλανήτη ο τελικός του κυπέλλου είναι μια γιορτή αλλά για την Ελλάδα αυτό το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μεγάλο πονοκέφαλο πέρυσι αφού μέχρι και λίγες εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του κανείς δεν ήταν σίγουρος για το ποια θα ήταν η έδρα.

Για να αποφευχθεί, λοιπόν, κάτι τέτοιο και τη νέα σεζόν, στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισαν να αρχίσουν από νωρίς τις συζητήσεις με τις διοικήσεις των πέντε γηπέδων που είναι υποψήφια για τον τελικό. Πρόκειται, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, για το ΟΑΚΑ, το Παγκρήτιο, το Πανθεσσαλικό, το Παμπελοποννησιακό και το Καυτατζόγλειο, με την ομοσπονδία να ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στο εξωτερικό.

«Θα σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των Ολυμπιακού Σταδίου, Παγκρητίου, Πανθεσσαλικού, Παμπελοποννησιακού και Καυταντζογλείου προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής σε ένα από αυτά του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνιστικής περιόδου 2023/2024. Ταυτόχρονα, θα διερευνηθεί και η πιθανότητα διεξαγωγής σε γήπεδο του εξωτερικού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΠΟ.