Η αλλαγή που είχε κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο σήμα της τον Δεκέμβριο του 2016 είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους οργανωμένους οπαδούς και από τότε υπήρχε μια σταθερή διαφωνία με τη διοίκηση, η οποία έδωσε τελικά τον λόγο στα μέλη του κλαμπ για να τοποθετηθούν μέσω σχετικής ψηφοφορίας, αποφασίζοντας την επαναφορά του παλιού.

Οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες. Βασικά, αν δεν είναι κάποιος οπαδός των Ροχιμπλάνκος πιθανότατα δεν θα το πρόσεχε καν. Για τους φίλους της Ατλέτικο, όμως, οι διαφορές ήταν όντως μεγάλες και δεν ήταν και ευχάριστες.

Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έγινε έπειτα από απόφαση της διοίκησης και στην οποία πήραν μέρος 77.690 από τα συνολικά 138.881 εγγεγραμμένα μέλη, με το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο: Επιστροφή στο παλιό σήμα. Μια επιστροφή που θα γίνει, όμως, από τη σεζόν 2024-25, όπως ανακοινώθηκε.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε ποιο είναι το σήμα της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την αλλαγή του 2016 και στην ανάρτηση του κλαμπ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ποιο είναι το παλιό σήμα που θα επανέλθει.

Σήμα Ατλέτικο Μαδρίτης