Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως και τον Γιώργο Μπαρτζώκα φυσικά, στη φιέστα για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος στο μπάσκετ και του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ, με το κατάμεστο ΣΕΦ να… απογειώνεται όταν έγινε η «ανακοίνωση» για το ότι θα περάσει στα χέρια της ΚΑΕ.

Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων αποθέωσαν τους δύο διοικητικούς ηγέτες και τον προπονητή της ομάδας όταν εμφανίστηκαν στο παρκέ και στη συνέχεια ενθουσιάστηκαν κι άλλο από όσα άκουσαν.

«Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Όπως επίσης του χρόνου να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out. Σήμερα γράφουμε ιστορία, πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το δεύτερο σερί double. Ζούμε μοναδικές στιγμές και είναι αυτό που μας αξίζει», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, για να πάρει στη συνέχεια τον λόγο ο Γιώργος και να πει τα εξής…

«Το 2019 που φύγαμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Και το μέχρι τέλους συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε…».