Η δράση αρχίζει ξανά στη Stoiximan Super League με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και της 4ης των πλέι άουτ, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει ότι στα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα σφυρίξουν οι Ντάβιντε Μάσα και Ντάνιελ Σίμπερτ, αμφότεροι elite.

Στη φετινή σεζόν έχει γίνει περισσότερη συζήτηση από ποτέ για τους ορισμούς των διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια και σε ό,τι αφορά την 5η αγωνιστική των πλέι οφ μάλλον καμία ομάδα δεν έχει παράπονα, αφού η ΚΕΔ όρισε δύο elite διαιτητές στα ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ ορίστηκε ο Ιταλός Ντάβιντε Μέσα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλέσιο Μπέρτι και Φίλιπο Μπερτσίλι, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς. Όσο για το VAR, θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Πιτσίνι και ο Πολυχρόνης Κωστάρας.

Όσο για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ, με βοηθούς τούς Γιαν Σάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν. Ο 4ος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι οι Σάσα Στέγκεμαν και Θεόφιλος Μωϋσιάδης.